Dünür cinayetinin zanlısı teslim oldu

Dünür cinayetinin zanlısı teslim oldu

YAŞAM Haberleri

İzmit'te, eski dünürü Mehmet Yener'i öldüren, aralarında iki yaşında bir çocuğun da bulunduğu 4 kişiyi yaralayan Osman Ö., teslim oldu.

İzmit'in Tavşantepe Mahallesinde, eski dünürü Mehmet Yener'i öldüren, aralarında iki yaşında bir çocuğun da bulunduğu 4 kişiyi yaralayan Osman Ö., teslim oldu. Olay, İzmit'in Tavşantepe Mahallesinde geçen Cumartesi günü meydana geldi. Eski dünürler arasında yaşananlar ortalığı kan gölüne çevirdi. Olayda, evine kurşun yağdırılan Mehmet Yener hayatını kaybetti, iki yaşındaki İrem'in aralarında olduğu 4 kişi yaralandı. Olayı yaptıkları iddia edilen zanlılardan Sedat Ö. gözaltının adından çıkarıldığı mahkemece cinayet ve yaralama olayının asıl faili olmadığı gerekçesiyle serbest bırakıldı. Olayın faili olarak yaklaşık bir haftadır aranan Osman Ö., dün akşam polise teslim oldu. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ifadesi alınan Osman Ö., ilk sorgusunda, çıkan tartışma sonucu silahını kendisini korumak için rastgele ateşlediğini çocuğu ise görmediğini söyledi. Daha önce de cinayetten hüküm giyip cezaevinde yattığı öğrenilen şahıs adliyeye sevk edildi. nbsp;KOCAELİ (İHA) nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...