Demirkol: Advocaat bir vitrin

Düzenleyen:
Demirkol: Advocaat bir vitrin

SPOR Haberleri

Futbol yazarı ve yorumcusu Mehmet Demirkol, sarı lacivertli takımın Hollandalı teknik patronu Dick Advocaat hakkında çok tartışılacak bir iddia ortaya attı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat'ın, Manchester United maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında Aatıf Chahechouhe'nin UEFA'ya bildirilen listede olmadığını bilmediğinin ortaya çıkması büyük yankı oluşturdu. Yorumcu Mehmet Demirkol, NTV Spor'daki Spor Servisi programında konuya ilişkin çok önemli açıklamalar yaptı. Fenerbahçe'nin gerçek teknik direktörünün Advocaat olmadığını öne süren Demirkol'un açıklamaları şöyle:

"CEM YILMAZ'IN KULAKLARI ÇINLASIN!"

"Bu takımı Cor Poot ve Mario Been yönetiyor. Advocaat bir vitrin sadece. Zaten bir teknik direktör her ay bir hafta tatile çıkıyorsa o işi yapmıyor demektir. Advocaat sanki orada bir genel koordinatör gibi çalışıyor. Cem Yılmaz'ın kulakları çınlasın! 'Hiçbir işi yapmayanı genel koordinatör, genel müdür yapıyorlar' diye bir esprisi vardır. Advocaat'ınki de onun gibi bir durum.

"BEEN VE POT ÇOK ÖNEMLİ İKİ TEKNİK ADAM AMA..."

Mario Been geçmişte Feyenoord'u çalıştırdı. Cor Pot da çok önemli bir teknik adamdır. Ama bu iki isimden birini durup dururken Fenerbahçe'nin başına getirirsen, Galatasaray'ın başına Riekerink'in getirilmesi gibi olur. Daha en başta büyük problem çıkar. Zannediyorum Fenerbahçe'de öyle bir durum var.

"ÖYLE BİR İŞ YOK DÜNYADA!"

Dick Advocaat'a Aatıf ile ilgili soruyu hafta sonundaki Karabükspor maçından sonra sorsanız, onun verdiği cevabı normal karşılaşabilirim. Çünkü o an Karabükspor maçıyla ilgilidir ve aklına gelmez kimin cezalı kimin sakat olduğu. Ama antrenmanları yapıp maça hazırlıyorsan ve bir de maçla ilgili basın toplantısına çıktığında Aatıf'ın UEFA listesinde olmadığı aklına gelmiyorsa, o zaman ilgilenmiyor demektir. Zaten her ay bir hafta tatil yapılan bir iş yok dünyada!"

FENERBAHÇE MANCHESTER KARŞISINDA NASIL OYNAMALI?

Mehmet Demirkol Fenerbahçe'nin Manchester United karşısında nasıl oynaması gerektiği konusundaki görüşlerini anlattı. İngiliz ekibinin çok fazla sayıda pahalı transfer yapmasına rağmen orta sahada büyük zaafları bulunduğunu belirten Demirkol, Fenerbahçe'nin ilk maçta bunlardan yararlanamadığını söyledi. Demirkol, şöyle konuştu:

"FENERBAHÇE BU MANCHESTER UNITED İLE BAŞA ÇIKABİLİR"

"Fenerbahçe'nin derli toplu oynaması lazım. Son iki senedir Fenerbahçe'nin kötü oynadığı Avrupa maçı hatırlamıyorum. Çok zevk veren bir futbol sergilemiyordu ama istediği skoru alıyordu. Ama son Manchester United maçı yakışmadı. Yenilmek o kadar sorun değil, Manchester United'a herkes yenilebilir. Ama bu kadar kötü futbolu kimse beklemiyordu. Fenerbahçe üst düzey oyunculardan kurulu bir takım. Feyenoord maçında bunu en iyi şekilde gösterdiler. Manchester United çok zor bir kulüp ama çok zor bir takım değil. Bu Fenerbahçe'nin başa çıkabileceği bir takım."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...