İşadamıyım dedi kokain kuryesi çıktı

İşadamıyım dedi kokain kuryesi çıktı

YAŞAM Haberleri

Kokain kuryesi sahte işadamı polisi atlatamadı. Esenboğa Havalimanı'nda kendini iş adamı olarak tanıtan bir kişinin belindeki gizli ceplerde yaklaşık 106 bin TL değerinde bin 68 gram saf kokain ele geçirildi.




Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Bölge Amirliği personeli, 21 Mayıs'ta Katar'dan hava yoluyla Esenboğa Havalimanı'na gelen uçağın yolcu listeleri üzerinde risk analizi yaptı. Uçakta bulunan tek şüpheli olarak görülen ve Brezilya-Sao Paulo Havalimanı'ndan Katar-Doha Havalimanı'na oradan da Esenboğa Havalimanı'na geldiği tespit edilen Y.E. isimli Türk vatandaşını takibe alan Gümrük Muhafaza ekipleri, Esenboğa Havalimanı'nda Dış Hatlar Salonu'nda şahsı durdurup kontrol etmek istedi. Şahsın kendisini ithalat-ihracat işleriyle uğraşan iş adamı olarak tanıtmasının ardından şahsa ait bagajlar kontrol edildi. Şahsın bagajlarının kapsamlı kontrolünde hiçbir şey bulunamadı. Ancak, Gümrük Muhafaza ekiplerinin şahsın hal ve hareketlerinden şüphelenmeleri ve durumdan ikna olmamaları üzerine şüpheli Y.E.'nin yapılan üst aramasında şahsın beline sarılı siyah kuşak üzerinde özel dikilmiş ceplerde toplam değeri yaklaşık 106 bin TL olan 16 pakette bin 68 gram saf kokain ele geçirildi. Şahıs, yapılan işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi ve mahkeme kararıyla Sincan Kapalı Cezaevi'ne teslim edildi. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...