Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Pakistan, 8 Hint diplomatı 'casuslukla' suçladı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Pakistan, 8 Hint diplomatı 'casuslukla' suçladı

DÜNYA Haberleri  / AA

Pakistan, İslamabad Büyükelçiliğinde görevli Hindistanlı 8 diplomatı "casuslukla" suçlandı ve kimliklerini medya ile paylaştı.

Hindistan'ın İslamabad Büyükelçiliğinde görevli 8 diplomatın Pakistan tarafından "casuslukla" suçlandığı bildirildi.

Pakistan Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Nafis Zekariya düzenlediği haftalık basın toplantısında, Hindistan'ın İslamabad Büyükelçiliğindeki 8 diplomatın "casusluk" yaptığının ortaya çıkarıldığını belirtti.

Hint diplomatların, ülkede "istikrarsızlık" yaşatmayı amaçladığını belirten Zekeriya, söz konusu diplomatların ülkeden ihraç edilip edilmeyeceğine dair bilgi vermedi. Zekeriya, 8 diplomatın kimliklerini de medya ile paylaştı.

Öte yandan, Zekeriya, Pakistan'ın Yeni Delhi Büyükelçiliğindeki 6 diplomatının isimlerinin medyaya sızdırılması ve hayati tehlikelerinin bulunması nedeniyle dün geri çağrıldığını doğruladı.

Geçen hafta Hindistan, "casuslukla" suçladığı Pakistanlı diplomat Mahmud Ahtar’a ülkeyi terketmesi için 48 saat süre vermişti. Saatler sonra ise Pakistan, Hint diplomat Surcit Singh’i “istenmeyen adam” ilan etmişti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...