Tudor: Elimizden geleni yapıyoruz

Düzenleyen:
Tudor: Elimizden geleni yapıyoruz

SPOR Haberleri

Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un 38 yaşındaki Hırvat çalıştırıcısı Igor Tudor, "Elimizden geleni yapıyoruz. Öncelikli hedefimiz ligde kalmak" açıklamasını yaptı.

Tudor, Metin Türker Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, farklı yenildikleri Fenerbahçe maçını unutmaya çalıştıklarını, her galibiyet ya da mağlubiyetin bazı durumları göstermek adına fırsatlar oluşturduğunu söyledi.

Her hafta yeni bir maçın oynandığını belirten Tudor, "Dolayısıyla geleceğe odaklanmanız gerekiyor. Şu an için her şey yolunda. Takımda moraller yerinde. Son 2 maçımızı kötü oynamamıza rağmen lig sırlamasında altıncıyız. Elimizden geleni yapıyoruz. Öncelikli hedefimiz ligde kalmak. Bunu başardığımız sürece her şey yolunda gidiyor demektir. Şu anda iyi durumdayız." diye konuştu.

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında 5 Kasım Cumartesi günü karşılaşacakları Bursaspor'un, yetenekli oyunculara sahip iyi bir takım olduğunu vurgulayan Tudor, "Bazı özel oyuncularına özel önlemler almak gerekiyor ama öncelikle bizim ne yaptığımız önemli. Bu maça en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

- Bursaspor maçı hazırlıkları
Kardemir Karabükspor, Bursaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.
Teknik direktör Tudor yönetimindeki antrenmanda teknik çalışma yapıldı. İlk 10 dakikası basına açık olan idmana, sakatlığı devam eden Alexe katılmazken, Traore takımdan ayrı çalıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...