Manisa'da 3 iş adamı FETÖ'den gözaltına alındı

Düzenleyen:
Manisa'da 3 iş adamı FETÖ'den gözaltına alındı

YAŞAM Haberleri

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, eski Turgutlu Ticaret Odası Başkanı Mesut Altan ile 3 iş adamı gözaltına alındı.

Eski Turgutlu Ticaret Odası Başkanı Altan ve 3 iş adamı gözaltına alındı. Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, eski Turgutlu Ticaret Odası Başkanı Mesut Altan ile 3 iş adamı gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Turgutlu Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında bazı adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda, eski Turgutlu Ticaret Odası Başkanı Mesut Altan ile iş adamları Mesut Y, Hasan G. ve Hakan A. gözaltına alındı. Şüpheliler, sağlık kontrollerinin ardından ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...