Lav üzerinde fotoğraf çekiyor

Lav üzerinde fotoğraf çekiyor

DÜNYA Haberleri

Hawaii adalarında aktif volkanlarda fotoğraflar çeken Miles Morgan, kızgın lavlara o kadar yaklaşıyor ki, bu hevesi ona bir çift ayakkabı ve tripoda mal oldu.

Amerikalı fotoğrafçı Miles Morgan, Hawaii adalarında aktif volkanlarda fotoğraflar çekiyor. Morgan, kızgın lavlara o kadar yaklaşıyor ki, bu hevesi ona bir çift ayakkabı ve bazı fotoğraf makinesi malzemelerine mal oldu.
Portland'da yaşayan Morgan, son birkaç senesini Hawaii'deki aktif volkanların yakınlarında dolaşarak geçirdi. Kızgın lavlar, göklere yükselen dumanlar ve nbsp;küllerle nbsp;çok çarpıcı fotoğraflar çeken Morgan, lavlara öylesine yaklaşıyor ki bir seferinde ayakkabısı yanmış. Bir seferinde de fotoğrafçının üzerine fotoğraf makinesini yerleştirdiği tripodu yanmış.
Morgan, fotoğrafa meraklı bir aileden geliyor ve çocukluğundan itibaren adeta fotoğraf makinesiyle bütünleşmiş vaziyette. 41 yaşındaki Morgan, 1.100 santigrat derecedeki lavlara kapılma tehlikesi içinde fotoğraf çekiyor. Aynı zamanda zeminin de çok istikrarsız olduğunu belirten fotoğrafçı, zaman zaman yerde çökmeler, toprak kaymaları meydana geldiğini de ifade ediyor. Çıkan zehirli gazlar da cabası.
Morgan, çoğu zaman herhangi bir koruyucu tertibat kullanmadan fotoğraf çekiyor. Maceraperest fotoğrafçı, çarpıcı yanardağ fotoğraflarını kendisine ait internet sitesinde yayımladı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...