İşte Fenerbahçe'nin ilk 11'leri

Düzenleyen:
İşte Fenerbahçe'nin ilk 11'leri

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu 4. maçında İngiltere'nin Manchester United takımını ağırlayacak .

Temsilcimiz, güçlü rakibini yenerek hem ilk maçın rövanşını almak hem de gruptaki son 2 maç öncesinde iddialı duruma gelmek istiyor. Fenerbahçe'de UEFA listesinde olmayan Fernandao ve Aatıf ile sakatlıklarıdevam eden Van der Wiel ile Ozan Tufan yok. ManU'da ise Smalling, Carrick, Depay ve omzundan ciddi bir sakatlık geçiren Valencia yok.

Fenerbahçe, Avrupa kupalarındaki 212. sınavını verecek. Sarı-lacivertliler, Avrupa kupalarında geçirdiği 42. sezonda bugüne kadar 211 müsabakada boy gösterdi. Bu karşılaşmalardan 77'sini kazanan Fenerbahçe, 43 kez rakipleriyle berabere kaldı. Fenerbahçe, 91 mücadelede ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Fenerbahçe bu maçlarda rakip filelere 264 gol gönderirken, kalesinde 317 gol gördü. 

İÇ SAHADA BAŞARILI

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında iç sahada başarılı bir performans ortaya koyuyor.

Taraftarı önünde 105. maçına çıkacak Fenerbahçe, Kadıköy'deki son 7 Avrupa kupası (6 galibiyet, 1 beraberlik) karşılaşmasında kaybetmedi.

Sarı-lacivertliler, 13 Eylül 1959'da Macaristan'ın Csepel takımıyla yaptığı ve 1-1 sona eren ilk Avrupa kupası maçından bu yana iç sahadaki 104 maçta 52 galibiyet aldı. Fenerbahçe, sahasındaki 21 maçtan beraberlikle ayrılırken, 31 müsabakada rakiplerine yenildi.

İç saha maçlarında rakip fileleri 153 kez havalandıran Fenerbahçe, kalesindeki 115 gole engel olamadı.

Fenerbahçe-Manchester United karşılaşması, saat 21.00’da Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak.

FENERBAHÇE-MANCHESTER UNITED

STAT: Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi
SAAT: 21.00
HAKEM: Milorad Mazic
YAYIN: TRT 1

 

Fenerbahçe'nin ilk 11'i: Volkan, Hasan Ali, Kjaer, Skrtel, Şener, Mehmet Topal, Josef, Alper, Volkan Şen, Lens, Sow
Fenerbahçe'nin yedek kulübesi: Fabiano, Neustadter, İsmail, Salih, Stoch, Emenike, Van Persie

Manchester United'ın ilk 11'i: David de Gea, Rojo, Blind, Darmian, Shaw, Schneiderlin, Herrera, Pogba, Rooney, Martial, Rashford
Manchester United'ın yedek kulübesi: Romero, Jones, Fellaini, Mkhitaryan, Mata, Young, Ibrahimovic

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...