Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

6 aydır kapalı yol ulaşıma açıldı

Düzenleyen:
6 aydır kapalı yol ulaşıma açıldı

YAŞAM Haberleri

Ağrı'nın Doğubayazıt ile Van'ın Çaldıran ilçe sınırları arasında bulunan Tendürek Dağı'ndaki terör olaylarına karşı güvenlik önlemleri kapsamında kapatılan Doğubayazıt-Çaldıran karayolu tekrar ulaşıma açıldı.

Alınan bilgiye göre, Tendürek Dağı'nda terör örgütleri tarafından gerçekleştirilebilecek eylemlere yönelik olarak vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak adına Van Valiliği tarafından ulaşıma kapatılan Doğubayazıt-Çaldıran karayolunda, güvenlik güçlerinin yeniden güvenliği sağlamasının ardından trafik akışı yeniden başladı.
Van Valiliği, terör örgütleri tarafından gerçekleştirilebilecek eylemlere yönelik olarak vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak için 20 Haziran'da aldığı kararla Doğubayazıt- Çaldıran ilçeleri arasındaki karayolunu ulaşıma kapatma kararı almıştı.
 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...