Okul müdürü masa ve sıraları hurdacıya satmış

Okul müdürü masa ve sıraları hurdacıya satmış

YAŞAM Haberleri

Konya'da bir ilkokulun müdürü, cezaevinde yaptırılan 20 bin lira değerindeki okul masa ve sırasını hurdacıya sattığı iddiasıyla gözaltına alındı.

İddiaya göre, merkez Meram ilçesindeki bir ilkokulda müdürlük yapan A.Ö, okul malzeme ihtiyacının karşılanması için Milli Eğitim Müdürlüğüne başvurdu. Onayın ardından Konya Yarıaçık Cezaevinde masa, sıra ve tahtalar hazırlandı. Evrakla cezaevine giden A.Ö, 150 masa ve sıra, 15 beyaz tahta ve sandalyeyi araca yükleyerek cezaevinden ayrıldı. Malzemelerin okula getirilmemesi üzerine durum polise bildirildi. Polis ekipleri, ilk olarak okul müdürünün bilgisine başvurdu. Müdür A.Ö, malzemeleri tamir için hurdacıya verdiğini öne sürdü. Hurdacı S.Ö. ise tüm malzemeleri 900 lira karşılığında satın aldığını iddia etti. Bunun üzerine okul müdürü A.Ö. ile hurdacı S.Ö. ve nakliyeci S.Y. gözaltına alındı. Polisteki sorguları tamamlanan 3 kişi, sağlık kontrolünün ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Hurdacıda bulunan masa ve sıralar ise kamyonetlerle okula götürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...