Alcatel, IDOL 4 ile geri döndü

Düzenleyen:
Alcatel, IDOL 4 ile geri döndü

TEKNOLOJİ Haberleri

Bir dönem uzun şarj süresiyle Türk tüketicilerin günlünde taht kuran Alcatel, IDOL 4 ve POP 4S marka akıllı telefonlarla yeniden Türkiye’ye dönüş yaptı.

Ömer Temür İSTANBUL
Çinli TCL firmasına geçtikten sonra mayıs ayında Türkiye ofisini açan ve yapılandırmasını tamamlayan Alcatel yeni dönemde çift haneli büyüme hedefliyor. Alcatel Türkiye Ülke Müdürü Tamer İşisağlam kasım ayı itibarıyla yeni modellerin satışa sunulanacağını belirterek, “Eski bizim için iyi bir maziydi. Şimdi Fransız DNA’mızla geleceğe bakarak yolumuza devam ediyoruz. Türkiye’de ciddi fırsatlar var. Tüketiciye kendimizi tanıtmak ve çift haneli yer edinmek istiyoruz. Türkiye’de kalıcı olmak istiyoruz” dedi. 
Sanal gerçeklik gözlüğü paketiyle gelen IDOL 4, Qualcomm Snapdragon 617 işlemci ile donatıldı. Kullanıcılara konsol kalitesinde 3D oyun, 360 derece fotoğraf, video ve ses deneyimi sunan IDOL 4’ün üzerinde yer alan Boom tuşu ile kullanıcılar yalnızca tek tuşta kamera ve foto galeriye ulaşarak anında canlı yayın yapabiliyor. 13 MP arka kamera ve 5 MP ön kameraya sahip POP 4S ise ultra hızlı odaklama özelliğiyle öz çekimlerde gençlerin tercihi olmayı hedefliyor.
IDOL 4 1099 lira, POP 4S ise 999 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...