Facebook neden açılmıyor, giremedim? / Whatsapp neden açılmıyor (Facebook Sorunu / WhatsApp Giremiyorum )

Düzenleyen:
Facebook neden açılmıyor, giremedim? / Whatsapp neden açılmıyor (Facebook Sorunu / WhatsApp Giremiyorum )

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Facebook Whatsapp, Twitter, Youtube'a girilmiyor. En büyük sosyal ağ sitelerine gece 02.00'den beri giriş yapılamıyor. Peki ama neden Facebook'a girilmiyor? Whatsapp neden açılmıyor? Youtube kapatıldı mı? Herkesin merak ettiği soru ise 'Hesaplar ne zaman açılacak?' oldu.

Facebook neden açılmıyor? Whatsapp neden açılmıyor?  Twitter, Youtube kapatıldı mı? Milyonlarca kullanıcısı olan sosyal ağlara giriş yapılamıyor. Gece 02.00'den beri hiçbir kullanıcı Facebook, Whatsapp, Twitter ve Youtube'a erişim sağlayamıyor. Bazı kullanıcılar facebook kapandı mı, twitter kapandı mı, youtube kapandı mı diye, whatsapp kapandı mı? diye araştırmaya başladı. ancak erişimin neden kesildiğine dair henüz net bir bilgi gelmedi. Bu erişim engelinin ne zamana kadar süreceği belirsiz. Facebook, Twitter, Whatsapp ve Youtube sosyal medya özelliği taşıyor ve bir çok haberin milyonlara ulaşmasını sağlıyor. Tabi iş amacı ile de bu hesapları kullananlar var. Sürekli bir engel olursa bir çok kişi bu konuda mağdur olabilir. Konu ile ilgili bir açıklama bekleniyor. Erişimin neden engellendiği konusunda bir bilgi arıyoruz. En kısa sürede sizlerle paylaşacağız. 

Başbakan'dan internet kesintisiyle ilgili flaş açıklama

Ülkede sabah saatlerinde yaşanan internet kesintisi sorunu hakkında ilk açıklama Başbakan Binali Yıldırım'dan geldi. Yıldırım, "Güvenlik açısından zaman zaman bu tür tedbirlere başvurulabilir" dedi. Basın açıklamasında sorulan bir soru üzerine internet kesintisi konusunda açıklama yapan Yıldırım şunları söyledi:

“Güvenlik açısından zaman zaman bu tür tedbirlere başvurulabilir. Arkadaşlar güvenlik açısından zaman bu tip tedbirlere başvurulabilir. Bunlar geçici tedbirlerdir. Tehlike bertaraf edildikten sonra her şey normale döner.”

HDP eş başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ ile HDP’li vekillere yönelik gözaltı operasyonları ile birlikte sosyal medya uygulamalarına kısıtlama getirildi. Twitter, Facebook ve Youtube’a erişim engeli uygulanırken, kullanıcılar ilk kez WhatsApp’a girişte de sıkıntı yaşadı.

Whatsap'ta yazdıklarım gitmiyor

WhatsApp yazdıklarım gitmiyor neden? WhatsApp'ta yazdıklarım gitmiyor diyenler için merak etmeyin bu genel bir sorun. Geçici olduğundan herhangi bir işlem yapmamanız önerilir. Tabi sorunun nedenini bilmeyen kullanıcılar, artık uygulamayı silip yeniden yükler.
Facebook neden açılmıyor, giremedim? / Whatsapp neden açılmıyor (Facebook Sorunu / WhatsApp Giremiyorum )

Facebook neden açılmıyor? Facebook ne zaman açılacak?

Facebook kullanıcıları siteye giriş yapmak istediğinde karşılarına hata sayfası çıkıyor. Peki ama ne zaman düzelecek. Bu sorunun cevabı henüz netlik kazanmadı

Facebook neden açılmıyor, giremedim? / Whatsapp neden açılmıyor (Facebook Sorunu / WhatsApp Giremiyorum )

 

WhatsApp'ta erişim sorunu
WhatsApp, Facebook, Twitter ve YouTube'a erişim sağlanamıyor. Kullanıcıların WhatsApp üzerinden gönderdiği iletiler karşı tarafa ulaşmazken, Facebook, Twitter ve YouTube erişimi de zorlukla yapılabiliyor. WhatsApp'a alternatif mesajlaşma uygulamaları yüklenmeye başladı. Dünyanın en büyük anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a ve sosyal ağ platformlarına Türkiye'den erişim sağlanamıyor. Gece saat 02.44 itibarıyla WhatsApp, Twitter, Facebook ve YouTube'a erişim hızlarının düşürüldüğü belirlendi. WhatsApp'tan gönderilen iletiler, karşı tarafa iletilemiyor. WhatsApp, Facebook ve Twitter hakkında açılmış bir dava veya verilmiş bir mahkeme kararı da bulunmuyor.

WhatsApp neden çöktü?
Yavaşlamanın nedeni henüz bilinmiyor fakat Türkiye'deki kullanıcılar hem mobil veriyle hem de Wi-Fi ile bu platformlara erişmekte sorun yaşıyor. Bilgisayar üzerinden bazı kullanıcıların erişim sağlayabildiği fakat akıllı telefonlar üzerinden büyük çoğunluğun WhatsApp, Facebook, Twitter, YouTube hatta Instagram'a bile bağlanamadığı belirtiliyor.
Türkiye'de yaklaşık 8 saattir milyonlarca kişi bu uygulamalara erişemiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...