Tutalım beyler

Düzenleyen:
Tutalım beyler

SPOR Haberleri

Öne geçtikleri maçların berabere bitmesinden dert yanan Beşiktaş’ın çalıştırıcısı, yüksek konsantrasyon ve doğru adam paylaşımı istedi

İki kulvarda da yoluna devam eden Beşiktaş bu sezon Real Madrid ile birlikte liginde ve Avrupa Kupası’nda yenilmeyen tek takım durumunda. Siyah-beyazlıların bu sezona dair defosu ve “büyük takım” unvanıyla pek bağdaşmayan istatistiği öne geçtiği maçları koruyamaması. Kara Kartal, Spor Toto Süper Lig’de 1, Şampiyonlar Ligi’nde ise 2 maçta benzer durumu yaşadı. 2-2’lik Konya maçında üstünlüğü tutamazken Şampiyonlar Ligi’nde ise 1-1’lik Dinamo Kiev ve Napoli mücadelelerinde aynı son yaşandı. Ve teknik direktör Şenol Güneş’ten bu konuda dikkat çeken uyarı geldi.
Önler iyi ama…
Napoli maçından sonraki basın toplantısında yedikleri golün kaynağıyla ilgili soruya “Bir maç daha olsun yemeyiz” diyerek çalışacaklarının mesajını veren Şenol Hoca, öğrencilerinden yüksek konsantrasyon ve adam paylaşımının doğru yapılmasını istedi. Özellikle Vodafone Areana’da golsüz maçı geçmeyen Beşiktaş’ta Güneş, Trabzonspor mücadelesi öncesinde “Gol ve goller atıyoruz ama önemli olan bunu sonuca olumlu yansıtmak ve skoru tutabilmek. Bunu da sağladığımız takdirde hedeflerimize doğru yol alırız” ifadesini kullandı. Güneş’in de altını çizdiği gibi Beşiktaş’ın yeni stadı Vodafone Arena’da hem yenilgisi yok hem de gol atmadığı maç (9 maçta) yok.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...