Nice atamalara MHK!

Düzenleyen:
Nice atamalara MHK!

SPOR Haberleri

Beşiktaş-Trabzon maçının hakemi 46 saatte 1800 km yol kat edip 2 zorlu mücadelede görev yapacak.

Merkez Hakem Kurulu, haftanın en önemli karşılaşmalarından birisi olan Beşiktaş-Trabzonspor mücedelesine FIFA kokartlı Mete Kalkavan’ı atadı. Hiç itiraz yok ancak soru işareti çok! Tabii ki bu soru işareti hakemin geçmişteki yönetimiyle ilgili değil bu işin yolu  yordamıyla alakalı. Sebebine gelirsek… Mete Kalkavan, dün gece Fransa’da UEFA Avrupa Ligi’ndeki Nice-Salzburg maçında görevliydi. Yani 23.05 maçında. Gece yarısı biten mücadelede. Hüseyin Göçek’in ilave yardımcısı.
Nice ile İstanbul arası 1800 km. Ve uçakla 2.5 saat. İndi bindi 5 saati bulur. Yani bugün İstanbul’da olacak İstanbul bölgesi hakemi Mete Kalkavan, ayağının tozuyla yarın Beşiktaş-Trabzonspor mücadelesinde görev yapacak. Dileğimiz Kalkavan’ın hakem şansının yanında olması… Dikkat çektiğimiz nokta ise MHK’nin böylesine önemli bir maça riskli bir atama yapmasında, organizasyon planlamasındaki eleştiriye açık alan bırakmasında. 
>Ömer Faruk ÜNAL

haftanın hakemleri
G.Saray-M Başakşehir    (Ali Palabıyık)
A.Alanya-G.Antep     (Volkan Bayarslan)
K.Karabük-Bursa     (Barış Şimşek)
Antalya-G.Birliği     (Ümit Öztürk)
Beşiktaş-Trabzon     (Mete Kalkavan)
Ç.Rize-Adana     (Alper Ulusoy)
Osmanlı-Kayseri     (Serkan Çınar)
Akhisar-F.Bahçe     (H.Umut Meler)
A. Konya-Kasımpaşa     (Arda Kardeşler)

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...