Hedef İstanbul'un fethi

Düzenleyen:
Hedef İstanbul'un fethi

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlıların Napoli ile oynadığı maçı mercek altına alan Teknik Direktör Ersun Yanal, “İyi konsantre olursak galip gelebiliriz” diye konuştu

Ligde istediği sonuçları bir türlü alamayan Trabzonspor, Beşiktaş’ı yenerek öz güven kazanmak istiyor. İnişli çıkışlı bir grafik sergilediği sezonda Galatasaray’ı İstanbul’da yenerek moral bulan bordo-mavililer sahasındaki Karadeniz derbisinde Ç.Rizespor’a takılınca “Trabzon mehter takımı gibi. Bir ileri, iki geri” yakıştırmalarına uğramıştı. Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç, takımın büyük maçlara daha iyi konsantre olduğunu söylerken, “İstanbul’da büyük bir taraftar gücümüz var. Taraftarımız Galatasaray maçındaki gibi takımımızı yalnız bırakmayacaktır. Onların da desteğiyle Beşiktaş maçından 3 puanla ayrılacağımızı düşünüyorum” diye konuştu. 
Bir kere yaptık, yine yaparız
Teknik Direktör Ersun Yanal da, Beşiktaş’ı mercek altına aldı. Siyah-beyazlıların Napoli ile oynadığı maçtan notlar çıkaran Yanal, “Ligin en iyi organize olan ekibine karşı oynayacağız. İşimizin kolay olmadığını biliyoruz ama biz iyi konsantre olursak bir kere daha İstanbul’dan 3 puanla ayrılabiliriz. Motive olduğumuzda ve sahada mücadele ettiğimizde neler yapabileceğimizi Galatasaray karşısında gösterdik” ifadelerini kullandı. Takımdaki en büyük handikabın ‘odaklanma problemi’ olduğunu belirten Yanal, “Bir takım ligin en güçlü ekiplerinden birini yenebiliyorsa, bunu yine yapabilir demektir. Önemli olan o seviyedeki futbolu her maçta sergileyebilmektir” dedi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...