Bunun adı destan

Düzenleyen:
Bunun adı destan

SPOR Haberleri

69. saniyede Moussa Sow muhteşem röveşatasıyla perdeyi açtı... 59’da Lens frikikte fişi çekti... Sarı Kanarya tarihi farkı kaçırdı

M.EMİN ULUÇ

Lider gittiği Manchester United deplasmanından farklı mağlubiyetle dönen Fenerbahçe gruptan çıkmak için rövanşı kazanmalıydı. ManU bir futbol devi olabilirdi... Mourinho gibi bir hocası, Rooney, Pogba, İbrahimovic gibi yıldızları da olabilirdi ama ne devler diz çökmüştü Kadıköy’de 12. Adam tribünlere geldiğinde... Saracoğlu tıklım tıklımdı yine, yeni bir zaferi müjdelercesine... Başlama vuruşundan henüz 2 dakika sonra Hasan Ali’nin ortasına röveşatayı vuran jeneriklik gollerin adamı Moussa Sow kulübedeki İbrahimovic’i kıskandırırken, Kadıköy yıkıldı: 1-0. Top ağlara giderken Senegalli golcünün müthiş vuruşunda kaleci De Gea’nın çaresiz çabası 20 sene önceki Schmeichel’ı hatırlattı. İngilizler şok golden sonra maça ağırlıklarını koymaya çalışsa da Advocaat’ın “Herkes yapması gerekeni yapmalıdır” sözünü çok iyi dinleyen Fenerbahçeli oyuncular ekstra işler yapınca ManU bal yapmayan arı durumuna düştü.
Farkı Emenike önledi
Zira Fenerbahçe’de herkes iki kişilik oynuyordu adeta. Sow ceza alanından top çıkarıyor, Lens ile Volkan bek gibi savunma yapıyordu. Hasan Ali ve Şener’in bindirmelerine, Alper’in kesintisiz koşu ve presi eşlik ediyor, Mehmet Topal ile Josef orta alanı İngilizlere dar ediyor, Kjaer-Skrtel ikilisi kaleyi göstermiyordu. Pogba 30’da sakatlanıp çıkarken yerine İbrahimovic girdi. Kibiri yeteneklerini gölgeleyen Zlatan, ManU’ya hareket maça gerginlik getirdi. Gecenin tartışmasız en iyisi Lens 59’da De Gea’ya kariyerinin en unutulmaz frikiklerinden birini atınca ManU dağıldı: 2-0. Emenike hem 69 hem 78’de Lens’in mükemmel ikramlarında imkansızı yapıp golleri kaçırdı. Rooney’in müthiş golü F.Bahçe’nin zaferini gölgeleyemedi: 2-1. 

Bunun adı destan

FENER’İN ASKERLERİ KONUŞTU:
Çaresiz bıraktık

ALPER POTUK: Manchester gibi dünya devini evimizde çaresiz bıraktık.
VOLKAN DEMİREL: Taraftar böyle her maça gelsin başarıdan başarıya koşalım.
SİMON KJAER: Ben bu takımın seviyesinden ve kalitesinden endişe duymadım.
MARTİN SKRTEL: Dolu bir statta oynadık ve harikaydı. Her şey yolunda gidiyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...