Takdire şayan

Düzenleyen:
Takdire şayan

SPOR Haberleri

“Bu maçı kazanmayı ve takdiri hak ettik. Organize olduk ve çok iyi işler çıkardık. Taraftarın gücüyle Manchester’ı bile yenebiliyoruz”

Söz Manchester United gibi bir takımı dize getiren Fenerbahçe’nin hocasında… Dirk Advocaat’ta. Ki o maç öncesi Aatıf gafına imza atmış, Robin van Persie gibi formda ismi kesmiş teknik adam. Ancak kazanan her zaman haklıdır ve hocaya da hakkını teslim edip sözü ona bırakalım: “Bu akşam üzerimize düşeni yaptık. İyi organize olduk ve rakibimize şans vermedik. Bu maçı kazanmayı ve takdiri hak ettik. Ancak hala gelişme içerisindeyiz ve taktik anlamda eksiklerimiz var. Robin van Persie’yi haftada 3 maça zorlayamayız. Sow bir forvet oyuncusu, kanat değil. Çok iyi oynadı ve harika bir gol attı. Hem onun için hem takımım için mutluyum.
Performans da önemliydi
Taraftara ayrı parantez açmak gerek. Onlar gerçekten harikaydı. Buraya geldiler ve onları hep yanımızda tutmalıyız. Taraftarımızın desteği bize her zaman itici güç oluyor. Ki onların gücüyle Manchester Unatıd’ı bile yenebiliyoruz. Hak ederek kazandığımızı düşünüyorum. 2 gol attık ama 3. Golü de bulabilirdik. Özetle bizim adımıza 3 puan kadar takımın performansı da önemliydi.”

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...