Osmanlı’dan boğa avı

Düzenleyen:
Osmanlı’dan boğa avı

SPOR Haberleri

Osmanlıspor tarih yazdı! Evinde 7 yıldır oynadığı Avrupa maçlarını kaybetmeyen Villarreal’i seyircisi önünde 2-1’le deviren temsilcimiz, grupta da zirveye yerleşti.

Tıklım tıklım dolu tribünler önünde oynanan maçta rakibin baskısını maçın başında kırdı Osmanlıspor. Ceza sahası içinde Prochazka’nın dışarı yönelen şutuna ayak koyan Webo, deplasmanda Osmanlıspor’u 1-0 öne geçirdi. İlk yarının kalan bölümünde Villarreal eşitlik sayısı için yükleniyordu ancak kaleci Hakan Arıkan müthiş kurtartışlara imza attı. Mücadelenin ilk yarısı Osmanlıspor’un 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi. Temsilcimiz 48’de çok şanssız bir golle geriye düştü. Hernandez’in şutunda top savunmaya çarptı ve kaleci Hakan’ı yanıltarak ağlara gitti: 1-1. Ama pes etmedi Osmanlıspor. Musa Çağıran’la başlayan kontraatakta Aminu’nun şutu kaleciden döndü, Rusecu tamamladı ve 2-1 öne geçti temsilcimiz. Kalan dakikalarda rakibin bunaltıcı baskısı vardı. Pinto ile farkı 2’ye çıkarma şansını kaçırsa da Osmanlıspor rakibini deplasmanda yıkarak grupta zirveye yerleşti: 2-1.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...