Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Canlı yayında lafı yapıştırdı: Biz ağlıyor muyuz?

Düzenleyen:
Canlı yayında lafı yapıştırdı: Biz ağlıyor muyuz?

SPOR Haberleri

Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, "Mourinho 'İki sol beki stoper' oynattım diyor, bizde de orta saha yok ne yapalım yani. Biz ağlıyor muyuz?" dedi.

Fenerbahçe-Manchester United maçını NTV Spor'da yorumlayan Mehmet Demirkol, sarı lacivertli takımın futboluna övgüler yağdırırken, İngiliz ekibinin teknik patronu Mourinho için ilginç ifadeler kullandı. İşte Mehmet Demirkol'un yorumları...

"ACABA FARK OLUR MU DEDİK"

80 dakika olağanüstü iyi futbol oynadı Fenerbahçe, çok konsantre oynadılar. 80 dakika tribünler oley çekti. Seyirciye bunu veriyorsanız sorun yok. İzlerken endişelenmedik bile. Olağanüstü iki gol, çok konsantre bir savunma. Lens ve Volkan dahil savunmanın içindeydi. Rakibi durduran ve bitiren bir oyun. Acaba fark mı olur diye düşündüren bir oyuncu.

"LENS KALİTE KATIYOR"

Biz bu oyunu Feyenoord'a karşı da gördük. Öne geçtiğinde Fenerbahçe böyle oynuyor. Bu oyunu 0-0'da da oynamak lazım. Bugün golü ilk dakikadan bulduk. Ligde işler böyle olmuyor. Bu oyunu kutlamamız lazımdı ama 0-0'ını da bu şekilde görmemiz lazım Fenerbahçe'nin. Maçın oyuncusu Lens'di, Kalite katıyor oyuna, maçları çözüyor. Daha iyi görmesi lazım Fenerbahçe'nin Lens'i. Onu kullandıkça 0-0'da da işi daha rahat çözecek Fenerbahçe.

"BU TAKIM DA AZ BİR TAKIM DEĞİL"

69. saniyede gol gelince ve United %69'la topa sahip olunda dizilişten bahsetmek kolay değil. Oyun merkezi geriye döndü çünkü. Rakip üzerinize geliyordu ama savunma müthiş kaldı. Manchester United haftasonu rakibi savunma yaptığı bir oyunda 45 tane şut attı. Bu takım da az bir takım değil. Dolayısıyla Fenerbahçe bütün oyuncuların katılımıyla çok iyi savunma yaptı.

"SOWAŞATA!"

Ben böyle goller görmedim. İkisi de inanılmazdı. Ne desem anlatamam. Rooney'nin de golü çok güzeldi ama Fenerbahçe'nin iki golü harika. Sow'un golüne ne dese bilemiyorum. Adı yok, röveşata değil. Sow vuruşu. Hep yapıyor bunu. Moussa Sow'un golüne Twitter'dan öneriler var. Sowaşata

"EMENIKE HAMLESİ DOĞRU AMA..."

Fenerbahçe'de bugün herkes ekstra çaba sarf etti. Skor olarak yenilebilirsiniz ama oyun olarak yenilmeye kimsenin tahammülü yoktu. Bunu takımdaki herkes ortaya koydu. Emenike de takım savunmasına katılsaydı daha rahat ederdi Fenerbahçe. Belki bu savunmada plan dışına çıkılmıştır. Çok iyi alan oyunu oynadı Fenerbahçe. İkinci yarıdaki Emenike hamlesi çok doğruydu ama Emenike'nin hamleleri doğru değildi. Üç pozisyona girdi üçünde de yanlış tercih yaptı. Anlaşılabilir değil.

"MOURINHO İŞİ ÇÖZEMEDİ"

Old Trafford'daki maç herkesi utandırdı. Bu çok belli. Taktikten ziyade bu maç onur maçına dönmüştü. Manchester United kurak bir takım, yüksek seviye ama kuraklar. Nasıl kriz yaşarlarsa yaşasınlar iyi takım. Bu yüzden savunmaya çekilip pozisyon vermedik. Rakibin oyunu kontrol edip üzerinize gelmesi doğal ama rakip size istemediğiniz bir şey yaptırıyor mu? Rakip sizi zorluyor mu? Gördük ki olmadı. Mourinho 61'de değişiklikleri bitirdi. Çözemedi yani işi.

"LENS LİGİN EN İYİ OYUNCUSU"

Grupta her şey açık. Fenerbahçe, Zorya'yı yenebilir. 0-0'ı oynamayı geliştirmesi lazım Fenerbahçe'nin. O maç 0-0'ı iyi oynamak için gerekli. Feyenoord maçı buna benzer olabilir. Lens'i pamuklara sarmak lazım. Ligin en iyi ve alternatifsiz oyuncusu. Geniş kadronuz da olsa Lens'in oynaması lazım. Volkan Şen, Sow, Aatif var ama Lens oyunu değiştiriyor. Akhisar, Karabük maçında oyunu değiştirmek başka, ManU'ya karşı değiştirmek başka. Fark oluşturuyor.

"BİZ AĞLIYOR MUYUZ?"

İkinci yarıya da Schneiderlin çıkıp Mata girdi. Sonra da Mkhitarytan'ı aldı. Hep hücum takviyesi yaptı Mourinho ama hiçbiri işe yaramadı. Bu Fenerbahçe'nin oyun anlamında da üstün olduğunu gösteriyor. Mourinho 'İki sol beki stoper' oynattım diyor, bizde de orta saha yok ne yapalım yani. Biz ağlıyor muyuz?"

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...