Bu kare bakanı çok kızdırdı

Düzenleyen:
Bu kare bakanı çok kızdırdı

SPOR Haberleri

Savunma Bakanı Fikri Işık, Arda Turan'ın Van'daki kalekola ısıtıcı gönderdiğinin ortaya çıkmasının ardından "Kışlalar ısıtılmıyor mu? Olayın aslını öğrenin." talimatını verdi.

Barcelona forrması giyen milli futbolcu Arda Turan, Van'ın Özalp Sınır Kalekolu'nda vatani görevini yapan askerlerin isteğine bir jestle karşılık verdi. Instagram hesabından Arda Turan ile iletişim kuran bir er, Van'daki soğuk havada vatani görevlerini yaptıklarını ve ısıtıcıya ihtiyaçları olduğunu söyledi. Arda, hemen istenilen ısıtıcıları temin ettirip kalekola ulaşmasını sağladı.

HEMEN GÖNDERDİ

Askerlerin çağrısına karşılık veren milli futbolcu, hemen istenilen ısıtıcıları temin ettirip erlerin görev yaptığı kalekola ulaşmasını sağladı.

BAKAN IŞIK KIZDI

Savunma Bakanı Fikri Işık, bu olayın gündeme gelmesinin ardından "Kışlalar, kaloriferle ısıtılmıyor mu? Olayın aslını öğrenin" talimatı verdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...