Kılıçdaroğlu'ndan HDP'lilerin gözaltına alınmasına ilk yorum

Düzenleyen:
Kılıçdaroğlu'ndan HDP'lilerin gözaltına alınmasına ilk yorum

GÜNDEM Haberleri

Kılıçdaroğlu, HDP'lilerin gözaltına alınmasıyla ilgili "Seçimle gelenlerin seçimle gitmeleri gerekir. Sivrisineklerle uğraşmak yerine bataklığı kurutmak lazım" dedi.

HDP'ye yapılan operasyona CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ilk yorum geldi. Kılıçdaroğlu, "Seçimle gelenlerin seçimle gitmeleri gerekir. Sivrisineklerle uğraşmak yerine bataklığı kurutmak lazım." dedi.

"SEÇİMLE GELEN SEÇİMLE GİTMELİ"

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'dan, HDP milletvekillerine yönelik terör operasyonuyla ilgili açıklama geldi. "Demokrasiyi savunuyorsanız seçimle gelenlerin seçimle gitmesi gerektiğini savunmalısınız" diyen Kılıçdaroğlu, "'Seçimle gelenleri yakalayıp hapse atacağım, mafya yöntemleriyle susturacağım' derseniz o ülkeye barış gelmez..." şeklinde konuştu.

KILIÇDAROĞLU: 'BANA 4 YIL VERİN'
Kemal Kılıçdaroğlu, Belediye Başkanları Toplantısının açılışında yaptığı konuşmada hükümetin politikalarını eleştirerek "Tek yol CHP" mesajı verdi. Kılıçdaroğlu "14 yıl istemiyorum, bana 4 yıl verin bu ülkeyi dünyanın saygın ülkelerinden biri yapayım" ifadelerini kullandı.

"14 YIL İSTEMİYORUM"
"Demokrasi gelsin diyorsanız tek yolu vardır: O yol CHP'nin iktidarıdır. Ben 14 yıl falan da istemiyorum. 4 yılda bu ülkeyi dünyanın saygın ülkelerinden biri yapacağız. 4 yılda tam demokrasi ve barışı getiririz. 4 yılda burada kimse saltanatı kuramayacak. Gazeteciler devletten beslenmeyecek. Bunu da havuz medyası için söylüyorum. Kamu bankasına telefn edip bana 1 milyon gönder işçinin parasını ödeyeceğim diyemeyecek."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...