Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yıldız futbolcu Erdoğan'ı aradı: Başkomutan sizi çok seviyorum

Düzenleyen:
Yıldız futbolcu Erdoğan'ı aradı: Başkomutan sizi çok seviyorum

SPOR Haberleri

Çaykur Rizespor'da da top koşturan 29 yaşındaki Kamerunlu futbolcu Leonard Kweuke, numarasını Hikmet Karaman'dan alarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı aradı: Başkomutan sizi çok seviyorum.

Çaykur Rizespor'un golcüsü Leonard Kweuke, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hayran olduğunu söyledi. 29 yaşındaki Kamerunlu forvet, teknik direktör Hikmet Karaman'ın geçen hafta 2-2 biten Trabzonspor maçı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefon ile görüşmesi sırasında Karaman'ın yanına gelerek, "Hocam ben de Başkomutan ile görüşmek istiyorum, onun sesini duymak istiyorum" dedi ve telefonu Karaman'dan aldı.

BAŞARILARININ DEVAMINI DİLEDİ

Bu konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kweuke'yi Trabzonspor maçında ortaya koyduğu futbol ve attığı 2 golden dolayı tebrik ettiği ve Karadeniz derbisinde iki komşu takımın dostluk içinde sporseverlere çok güzel bir maç izlettirdiğini söylediği öğrenildi. Gerek Trabzonspor gerekse Rizespor'un maçlarını yakından takip ettiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çaykur Rizespor kaptanı Kweuke'ye başarılarının devamını dilediği öğrenildi.

Yıldız futbolcu Erdoğan'ı aradı: Başkomutan sizi çok seviyorum

KWEUKE KONUŞTU

Kweuke'nin de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, "Başkomutan sizi çok seviyorum" diyerek teşekkür ettiği belirtildi. Bu konu ile ilgili dün A Spor'a konuşan Kweuke, "Cumhurbaşkanı ile daha önce de Ankara'da görüşme fırsatı bulmuştum. Hikmet hocama teşekkür ederim. Kendi ülkemin cumhurbaşkanı ile bugüne kadar hiç konuşamadım ama Türkiye'de Cumhurbaşkanı, Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan ile birkaç defa görüşebildim. Bunun için çok teşekkür ediyorum. Bu benim için büyük bir onurdur" ifadesini kullandı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...