Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çorum'da 7 kişi dumandan zehirlendi

Düzenleyen:
Çorum'da 7 kişi dumandan zehirlendi

YAŞAM Haberleri

Çorum’da Iraklı ailenin yaşadığı evde yangın çıktı, dumandan etkilenen 5’i çocuk 7 kişi, hastaneye kaldırıldı.

Yangın Çorum’un Gülabibey Mahallesi’nde dün gece meydana geldi. İddiaya göre, 3 katlı apartmanın ikinci katında oturan Iraklı aile, evdeki sobanın kovasını çıkararak içindeki köz halindeki külü, aynı evin içerisinde odunların da bulunduğu diğer boş odaya boşalttı. Bu sırada boş odadaki közler odunları tutuşturdu. Bir süre sonra evin her tarafını duman sardı. Boş odadaki odunların tutuşmaya başladığını fark eden Iraklı aile, kendi imkanlarıyla yangını söndürmeye çalışırken yoğunu dumandan etkilendi. Aynı apartmandaki diğer komşularının da durumu fark etmesi üzerine itfaiyeye haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekibi yangını kontrol altına alırken, 112 ekipleri de dumandan etkilenen Iraklı aileye müdahale etti.
Dumandan etkilenen Irak uyruklu 31 yaşındaki Marvvan Dıhara Muhammed, 30 yaşındaki Rugaiya Farhan Tesım ve 6 ile 13 yaşları arasındaki 5 çocuk Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Dumandan etkilendiği öğrenilen 7 kişinin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Çorum'da 7 kişi dumandan zehirlendi

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...