Ibrahimovic'ten Kjaer açıklaması

Düzenleyen:
Ibrahimovic'ten Kjaer açıklaması

SPOR Haberleri

Topu ayağına her aldığında Fenerbahçeli taraftarların ıslıkla protesto ettiği Ibrahimovic, dün akşamki performansı ve Simon Kjaer ile yaşadığı tartışma hakkında konuştu.

Fenerbahçe'nin Manchester United'ı 2-1 yendiği karşılaşmaya Zlatan Ibrahimovic ve Simon Kjaer arasındaki gerilim damga vurdu. Paul Pogba'nın sakatlanmasının ardından oyuna dahil olan ve agresif tavırlarıyla dikkat çeken Zlatan, Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nı dolduran 35 bin kişinin de büyük tepkisini çekti. Topu ayağına her aldığında sarı-lacivertli taraftarların ıslıkla protesto ettiği Zlatan, maçtaki performansı ve Kjaer ile yaşadığı tartışma hakkında da konuştu.

Fenerbahçe karşısında sürekli golü aradıklarını ifade eden Zlatan, "Maçı çevirmek için son ana kadar mücadele ettik ancak istediğimiz skoru bulmayı başaramadık. Oyuna Pogba'nın yerine dahil oldum ve skor yapmak için denemelerim oldu. Kjaer ile yaşadığımız tartışma ise özel bir durum değil" ifadelerini kullandı.

OWEN: "ZLATAN BİRAZ YARAMAZ" 

İngiliz futbolunun efsanelerinden Owen ise Zlatan ve Kjaer arasındaki tartışma hakkında, "Baktığımız Kjaer'in herhangi bir şey yapmadığını görüyoruz, sadece yapması gerekeni yapıyor ancak Ibrahimovic biraz yaramaz" dedi.

Sadece Fenerbahçe taraftarının değil Manchester United taraftarı ve İngiliz basının da tepkisini çeken Zlatan Ibrahimovic için; "Zlatan, kulübedeyken aklından farklı şeyler geçiyordu ancak oyuna girdiği zaman Manchester United için kocaman bir "hiç" oldu" yorumları yapıldı. İşte İngiliz basınının Zlatan'ın aklında geçenler için hazırladığı kinayeli güzellemeler...

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...