Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kjaer, Zlatan'ı çıldırtacak! 'Horoz gibi, çok kibirli...'

Düzenleyen:
Kjaer, Zlatan'ı çıldırtacak! 'Horoz gibi, çok kibirli...'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin 27 yaşındaki Danimarkalı defans oyuncusu Simon Kjaer, Zlatan Ibrahimovic ile yaşadığı tartışma sonrasında açıklama yaptı.

Fenerbahçe'nin Manchester United'ı 2-1 yendiği karşılaşmada Zlatan Ibrahimovic ile Simon Kjaer arasında yaşanan tartışma sadece Türkiye'de değil Avrupa'da da gündemin öne çıkan konularından biri oldu. Zlatan'ın Kjaer'in boğazına sarılması büyük tepki çekerken; Kjaer'den de konu hakkında açıklama geldi.

Fenerbahçe'nin Danimarkalı savunmacısı Simon Kjaer, Manchester United'ı 2-1 mağlup ettikleri UEFA Avrupa Ligi mücadelesinin ardından, "Zlatan Ibrahimovic'e karşı ilk kez oynamıyorum, onun nasıl reaksiyonlar verdiğini iyi biliyorum." dedi.

Fenerbahçe'nin yıldız savunmacısı Simon Kjaer, Manchester United mücadelesinin en çok öne çıkan konularından biri olan Zlatan Ibrahimovic ile yaşadığı gerginlik hakkında konuştu.

KJAER: "ZLATAN KİBİRLİ BİR OYUNCU"

Zlatan Ibrahimovic, "Kibirli ve göğsü kabarık bir oyuncu" olarak niteleyen Simon Kjaer, "O an ne dediğini gerçekten duymadım. Neden mutlu olmadığını bilmiyorum. Göğsü kabarık bir oyuncu, çok kibirli. Onun tarzı bu. Benim tarzım ise onu mümkün olduğunca yakın bir şekilde marke etmekti. Ona çok az boşluk vermeliydim, çünkü çok iyi bir oyuncu olduğunu biliyorum." yorumunu yaptı.

Danimarkalı yıldız Simon Kjaer, Zlatan Ibrahimovic'in boğazını sıktığı an ile ilgili olarak, "Bu da futbolun bir parçası, çok ciddiye almıyorum. Zlatan Ibrahimovic'e karşı ilk kez oynamıyorum, onun nasıl bir oyuncu olduğunu ve nasıl reaksiyon verdiğini çok iyi biliyorum. Problem değil. Dediğim gibi, o anlar da oyunun bir parçası." diyerek sözlerini noktaladı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...