Beşiktaş kulübü'nde 3 yöneticinin istifası kabul edildi

/ Kaynak: AA
Beşiktaş kulübü'nde 3 yöneticinin istifası kabul edildi

SPOR Haberleri  / AA

Beşiktaş Kulübü, yönetim kurulu üyeleri Tamer Kıran, Mesut Urgancılar ve Adnan Dalgakıran'ın istifalarının kabul edildiğini duyurdu.

Beşiktaş Kulübü, yönetim kurulu üyeleri Tamer Kıran, Mesut Urgancılar ve Adnan Dalgakıran'ın istifalarının kabul edildiğini duyurdu. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Tamer Kıran, Mesut Urgancılar ve Adnan Dalgakıran'ın daha önce sundukları istifalarının kabul edildiği belirtilerek, "Yedek üyeler Erdal Karacan ve Abdullah Sözen'in asil üyeliğe getirilmesine, Kartal Yuvaları'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak'ın, bu görevinin yanı sıra genel sekreterlik görevini üstlenmesine, tesisler komitesinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Berkan Gocay'ın ise ayrıca basın sözcülüğü görevini de üstlenmesine karar verilmiştir" denildi. nbsp;
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...