Muratbey Uşak deplasmanda galibiyet peşinde

Düzenleyen:
Muratbey Uşak deplasmanda galibiyet peşinde

SPOR Haberleri

Muratbey Uşak Başantrenörü Ozan Bulkaz, Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde yarın İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la deplasmanda oynayacakları maçla ilgili açıklamalarda bulundu.

Bulkaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk 4 haftasında evlerinde oynadıkları maçları kazandıklarını, deplasmanda ise kaybettiklerini hatırlatarak, yarın İstanbul'da ilk dış saha galibiyetine ulaşmak istediklerini belirtti.
Yeni transferleri D'Angelo Harrison ile Zach Auguste'nin yarınki maçta ilk kez forma giyeceklerini hatırlatan Bulkaz, "Mesut Ademoğlu, Evaldas Kairys'in sakatlıkları sürüyor, 10 gün daha takımda olamayacaklar. Bu maçı kazanmayı çok istiyoruz. FIBA Şampiyonlar Ligi'nde Ventspils galibiyeti moral oldu. Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde de İstanbul deplasmanında kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Avrupa'da ve ligde önemli işler yapıyoruz." diye konuştu.

Ligde 2 galibiyet ve 2 mağlubiyetle 9. sırada yer alan Uşak ekibi, 1 galibiyet ve 3 mağlubiyetle 12. sırada yer alan İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yarın saat 16.00'da Cebeci Spor Salonu'nda karşılaşacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...