TSK Fırat Kalkanı operasyonunun haritasını yayınladı

Düzenleyen:
TSK Fırat Kalkanı operasyonunun haritasını yayınladı

GÜNDEM Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri, Fırat Kalkanı operasyonunun 73. gününde harita yayınladı. Haritaya göre Kilis Öncü'den 27 kilometre, Elbeyli'den 19 kilometre, Çobanbey'den 9 kilometre içeriye girildi.

TSK, Fırat Kalkanı operasyonunun 73'ncü gününde bölgedeki son durumu haritayla ortaya koydu.Haritaya göre Kilis Öncü'den 27 kilometre, Elbeyli'den 19 kilometre, Çobanbey'den 9 kilometre içeriye girildi. Türkiye'nin destekleği ÖSO güçleri şuana kadar 1350 kilometrekarelik alanda, 170 köyün kontrolünü ele geçirdi.

TSK Fırat Kalkanı operasyonunun haritasını yayınladı

EL BAB'A 14 KİLOMETRE

Ayrıca Öncü'den Shahba Barajı'na kadar 300 kilometrekarelik bir derinlikte kontrol sağlandı. Haritada ayrıca sonraki hedef olarak gösterilen DEAŞ'ın kontrolündeki El Bab'a ÖSO güçlerinin mesafesi 14 kilometre, PYD'nin 19 kilometre, Esad rejiminin ise 10 kilometre mesafede olduğu görüldü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...