Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Xiaomi Mi Mix stokları 10 saniyede tükendi!

Düzenleyen:
Xiaomi Mi Mix stokları 10 saniyede tükendi!

TEKNOLOJİ Haberleri

Ekran kasa oranıyla ses getiren Xiaomi Mi Mix için ilk satışlar başladı. Ancak satışa çıkan Xiaomi Mi Mix'in stokları, sadece 10 saniyede tükendi.

Xiaomi'nin geçtiğimiz günlerde duyurduğu ve %91.3 ekran kasa oranıyla dikkat çeken yeni akıllı telefonu Xiaomi Mi Mix satışa çıktı. Şirketin diğer telefonlarında olduğu gibi internet üzerinden açılan ilk satışlar, büyük talep gördü.

STOKLAR 10 SANİYEDE TÜKENDİ!

Çin'de internet üzerinden satışına başlanan Xiaomi Mi Mix'in tüm stokları sadece 10 saniyede tükendi.Her ne kadar tam olarak kaç adet Xiaomi Mi Mix stoğunun satışa açıldığı bilinmese de, daha önce şirket ilk etapta aylık 10.000 adet üretim yapacağını duyurmuştu.

4 GB RAM VAR

İki farklı varyasyonla satışa çıkan Xiaomi Mi Mix'in bir modeli 4 GB RAM ve 128 GB depolamaya sahipken, diğer model 6 GB RAM ve 256 GB depolama olarak karşımıza çıkıyor.

4 GB RAM'li model 590 dolar iken, 256 GB'lık model 740 dolar satış fiyatına sahip.

Xiaomi Mi Mix özellikleri

Çerçevesiz tasarımı ile %91.3 gibi bugüne kadar görmediğimiz bir ekran kasa oranı sunan telefon, önden baktığınızda muhteşem görünüyor.Xiaomi Mi Mix'i özel kılan bir diğer detay ise kullanılan malzeme yapısı. Arka bölümde ve tuşlarda seramik kullanan telefonun 6 GB RAM'li modelinde, kamera ve parmak izi sensörününün çevresi 18 ayar altın kaplama ile kaplı durumda.Telefonda işlemci olarak ise Snapdragon 821 kullanılıyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...