Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Levent Nazifoğlu: Maçın hakkı beraberlikti

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Levent Nazifoğlu: Maçın hakkı beraberlikti

SPOR Haberleri  / AA

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Medipol Başakşehir'e 2-1 mağlup oldukları maçın hakkının beraberlik olduğunu söyledi.

Türk Telekom Arena'da yapılan maçtan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Nazifoğlu, "Medipol Başakşehir bizden daha organize bir takım olduğunu ispatladı. Aslında maçın hakkı beraberlikti ama yaptığımız bireysel bir hatada dolayı maçı kazanamadık. Hafta içinde duran top çalışmalarını çok yaptık. Kimlerin gol atacağı konusunda bilgi sahibiydik ama maalesef önleyemedik. Rakibimiz koşu mesafesi olarak da bizden fazla koştu. Mağlubiyeti, onların daha hazır ve takım olmasına bağlıyorum. " dedi.

"Galatasaray'ın şampiyonluk şansı yok diyemeyiz"

Nazifoğlu, sarı-kırmızılı takımın hücumda etkisiz kalmasıyla ilgili olarak ise, "Sezon başından beri aynı şeyleri konuşuyoruz maalesef bu konuda çok fazla ilerleme kaydedemiyoruz. Bir şekilde buna bir çare bulmamız gerekiyor. Top bizde kalıyor ama etkili ataklar yapamıyoruz. Sezona iyi başlayan birçok oyuncumuzda da form düşüklüğü var. Aranın bize iyi geleceğini düşünüyorum. Bu sistemde Galatasaray'ın şampiyonluk şansı yok diyemeyiz. Tabii ki şampiyonluk şansımız var ama kendi sahamızda üst üste iki maçı kaybetmemiz hoş olmadı." ifadelerini kullandı.

"Maçı hakemden dolayı kaybettiğimizi söyleyemem"

Galatasaraylı yönetici, maçın hakemi Ali Palabıyık'ın yönetimiyle ilgili gelen bir soruya ise şu yanıtı verdi:

"Bu maçı hakemden dolayı kaybettiğimizi söyleyemem. Hakemin bizim hoşumuza gitmeyen tarafları olmuştur ama rakibin de hoşuna gitmeyen bazı şeyler vardır. Maçın sonucunda hakemin etkisi vardır diye bir şey söyleyemeyiz."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...