Gayrimenkul sektörünün kalbi CNR’da atacak

Düzenleyen:
Gayrimenkul  sektörünün  kalbi CNR’da atacak

Ekonomi Haberleri

Her yıl binlerce gayrimenkul profesyonelini buluşturan ‘CNR Emlak -Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’ bu yıl 4’üncü kez gerçekleştirilecek.

CNR EXPO Yeşilköy’de 17-20 Kasım tarihleri arasında organize edilecek fuarda 400’e yakın proje tanıtılacak. Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer alacağı fuar, yurtiçi ve yurtdışından kurumsal ve bireysel ziyaretçileri ağırlayacak. CNR Emlak Fuarı’na, her yıl olduğu gibi bu yıl da Arap ülkelerinin yatırım fonları ve alıcı gruplar damga vuracak. Fuarda, Rusya, İran, Ortadoğu ülkeleri, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Katar ve Türk Cumhuriyetleri başta olmak üzere pek çok ülkeden gelecek alıcılar, Türk gayrimenkul sektörünün öncü firmalarının sunduğu özel avantajlardan yararlanacak. 

Şimdi yatırım zamanı

Fuarda bu yıl ilk defa sektörün aktörleri, kamu yetkilileri, finans uzmanları, ulusal ve uluslararası yatırımcılar “Şimdi, Türkiye’ye Yatırım Zamanı” başlığı altında sektörün güncelini ‘CNR İstanbul Emlak Zirvesi’nde masaya yatıracak.

 

 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...