Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bu suça ortaksınız

Düzenleyen:
Bu suça ortaksınız

GÜNDEM Haberleri

Yargı, belediyeleri hendek kazan, vekilleri sırtını Kandil’e dayayan HDP’ye operasyon yaptı. PKK, tepki için Diyarbakır’ı kana buladı. AB, yine terör örgütü yerine Türkiye’yi suçladı

İŞTE günah galerileri

SİCİLLERİ KABARIK!

Selahattİn Demİrtaş 
6-7 Ekim 2014’te ‘’Sokağa çıkın’’ çağrısı yaparak 50 kişinin ölümüne sebep oldu. Dağlıca saldırısından 1 gün önce ‘’TSK kaybedecek, PKK kazanacak’’ dedi.
“PKK’yı terör örgütü olarak tanımlamıyoruz. PKK’lıların cenazesine gitmeyen HDP’li milletvekilleri hakkında soruşturma açacağım” açıklamasını yaptı. 
Askere kurşun sıkanlara övgüler yağdırdı. Çukur kazan şehir eşkıyaları için “Alınlarından değil ellerinden öpüyorum” demişti.
Fİgen Yüksekdağ
“Sırtımızı YPG’ye ve PYD’ye yaslıyoruz, bundan sonra da yaslamaya devam edeceğiz. PKK bir halk özgürlük hareketidir. Türk hükümeti de IŞİD’i destekliyor, onlara silah gönderiyor” dedi.
Sırrı Süreyya Önder 
PKK’nin silah sevdalısı bir örgüt olmadığını iddia etti ve “Avrupa PKK’yı terör listesinden çıkarmalı, böylelikle Kürtler kendi toprakları(!) için daha rahat savaşacaktır” açıklamasını yaptı.
İdrİs Baluken
“PKK’lılar kahramandır, Avrupa da PYD ve YPG’yi kahraman gibi görüyor” dedi. 
Selma Irmak 
 “Bizim bir ailemiz, aşiretimiz ve bir adresimiz vardır o da Kürdistan’dır. Yüzümüzün dönük olduğu bir yıldız var, Öcalan’dır” dedi.
Nursel Aydoğan
Öcalan için ‘bizi yaratan’ ifadesini kullanıp dini aşağılayan ifadeler kullandı. Hemen her PKK cenazesinde boy gösterdi.
Abdullah Zeydan
 “PKK’nın öyle bir gücü var ki, sizi tükürüğüyle boğar” dedi.
Leyla Birlik
Makam şoförü PKK terör örgütünün dağ kadrosundan çıktı.

Bu suça ortaksınız

Bu suça ortaksınız

HAİN ÖRGÜT DİYARBAKIR’I KANA BULADI

Diyarbakır merkez Bağlar ilçesinde Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü binasına, dün saat 08.00 sıralarında teröristler bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. PKK’nın üstlendiği bombalı saldırıda 2’si polis toplam 9 kişi şehit oldu. Patlamada yaklaşık 100 kişi de yaralandı. Polisler Semih Turgut, İsmail Mavitaş ve emniyet çalışanı Hanifi Boğa ile 6 sivilin şehadet şerbeti içtiği saldırı 1 kilometrelik bir alanda hissedildi. Patlamadan sonra bölgeden yoğun silah sesleri gelirken, terör saldırısının bir tonun üzerinde patlayıcı yüklü aracın infilak ettirilmesi sonucu gerçekleştirildiği kaydedildi. Yaralıların çoğu, iş yerlerine ve okullarına gitmek üzere bölgede yürüyen ya da araç bekleyen vatandaşlar oldu. Binalarda büyük hasar meydana gelirken, bazı dükkan ve evlerde göçük oluştu. Şehirde polis olağanüstü güvenlik tedbiri aldı; bütün sağlık çalışanları ve emniyet birimleri göreve çağrıldı. Patlamanın hedefi olan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde çeşitli suçlardan gözaltında bulunan şüphelilerin ise saldırıdan sonra Silvan yolundaki Polis Okuluna nakledildiği öğrenildi. Görgü şahitlerinin ifadelerine göre, içerisinde 1 tondan fazla  patlayıcı bulunan minibüs, Çevik Kuvvet girişine gitmeden önce bir taksi ile çarpıştı. Minibüs durmadan kaçınca, taksicinin peşine düştüğü ve minibüsün önünü patlamanın gerçekleştiği noktada kestiği belirtildi. Taksicinin burada aracından inerek minibüse gittiği ve kapıyı açtığı sırada bomba düzeneklerini görünce, “Bomba var” diye bağırıp kaçtığı; bu sırada çevredeki polislerin mevzi aldığı ve bazı vatandaşların kaçtığı öğrenildi. Bunun üzerine araçta bulunan PKK’lı teröristin araçtaki bombaları patlattığı öğrenildi. 

Bu suça ortaksınız

Patlamada yaralanan 7 kişinin tedavisinin sürdüğü belirtildi. Bir bebeğin patlamada bir gözünü kaybetmesi, diğer gözünün de hasar görmesi sebebiyle ambulans uçak ile Ankara’ya sevk edildiği öğrenildi.

 

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...