Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bahar geldi

Düzenleyen:
Bahar geldi

SPOR Haberleri

Sezona sıkıntılı bir başlangıç yapan Fenerbahçe’de işler yoluna girmeye başladı. Şampiyonluk şarkılarının yükseldiği günlerde tek problem Emmanuel Emenike

Fenerbahçe’de Manchester United zaferinin gururu yaşanıyor. Ligde alınan farklı Karabük galibiyetinin ardından ManU karşısında sergilenen oyun ve skor sezona kötü başlayan sarı-lacivertlilerin şampiyonluk coşkusunu körükledi. Teknik Direktör Dirk Advocaat maç sonunda büyük bir sevincin yaşandığı soyunma odasında oyuncularını tek tek kutlarken, “Gerçek bir takım oyunu sergilediniz. Bunu sürdürmemiz halinde bütün hedeflerimize ulaşacağımızdan şüphem yok” ifadesini kullandı. Sadece teknik heyet ve futbolcularda değil hem yönetim hem de taraftar cephesinde de coşku hakimdi. Bu sezon ilk kez Saracoğlu’nu tıka basa dolduran taraftarlar, sergilenen futboldan ötürü mest olurken, yönetim de görüntülerin keyfini yaşadı. Fenerium’un yaklaşık 1 milyon lira ciro yapıp para basması mutluluğu perçinledi.
RvP olgun, Emenike solgun
Şampiyonluk şarkılarının yeniden söylenmeye başlandığı Fenerbahçe camiasında merak edilen iki isim vardı. Birisi son haftalarda formda olmasına rağmen ManU’ya karşı forma giyemeyen Robin van Persie, diğeri ise problem çocuk Emmanuel Emenike. RvP, bu zorlu mücadelede ilk 11’de forma giyemeyeceğini biliyordu. Advocaat, mücadele dozajı yüksek bu maçta kendisini yedek soyunduracağını Hollandalıya anlatmış, RvP de hocaya “Kararınıza saygılıyım” cevabı vermişti. Ancak aynı olgunluğu Emenike gösteremedi. Maç içinde tribünlerin tepkisini çeken Nijeryalı, karşılaşma sonundaki coşkuya da ortak olmadı. Soyunma odasında kimseyle konuşmayan Emenike stadı ilk terk eden isim olarak gecenin güzelliğine gölge düşürmeyi başardı. Hem yönetimin hem de Advocaat’ın uyardığı Nijeryalı yıldızının suyu iyice ısındı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...