Şehir efsanesi

Düzenleyen:
Şehir efsanesi

SPOR Haberleri

Süper Lig’de haftanın sonucu en çok merak edilen karşılaşmasında Galatasaray, Başakşehir’e 2-1 mağlup oldu.

   Burhan Can TERZİ

TT Arena’ya lider olarak gelen Başakşehir Emre Belözoğlu önderliğinde, G.Saray ise Selçuk, De Jong, Sneijder üçlüsüyle oyuna karakter koymaya çalıştı. Sarı-kırmızılılar pas trafiğini elinde tutsa da, rakibine bariz bir üstünlük kuramadı. 12’de Mossoro’nun ara pasında Visca’nın şutu kaleyi bulsa da, Muslera topu çelmeyi başardı.  16’da sağdan süratle ceza sahasına giren Bruma içeri çevirdi ama Eren topa dokunamadı. Cimbom aradığı golü 32’de buldu. Sağdan Sneijder ile serbest vuruş kullanan G.Saray’da Sinan Gümüş, Hollandalının ikramını geri çevirmedi. Genç yıldızın kafa vuruşunda top kalecinin solundan ağlarla buluştu: 1-0. Başakşehir’in cevabı gecikmedi. 36’da Uğur’un sağdan ortasına geriden gelip kafa vuran Mehmet Batdal, Muslera’yı avladı: 1-1.
İkinci yarı yüksek tempoda başladı. 53’te Selçuk’un frikiği az farkla dışarı çıktı. Hemen akabinde Visca, G.Saray savunmasını aşıp, şutunu attı. Muslera geçit vermedi. 60’ta Emre’nin sağdan kullandığı serbest vuruşta kafayı koyan bu defa Yalçın oldu: 2-1. G.Saray gol bulmak için yüklenirken 67’de Sneijder yüksekten gelen topa yere inmeden müthiş vurdu. Meşin yuvarlak üst ağları sıyırdı. Bruma ile Sinan’ın kanat değişikliği de G.Saray’a hücumda pozisyon zenginliği getirmedi. Podolski’nin oyuna girişi de beklenen etkiyi oluşturmadı. Cimbom, Trabzon’un ardından Başakşehir’e de sahasında mağlup oldu.  

Şehir efsanesi

GURUR VERİCİ
Sezonun 200. golünü atan Mehmet Batdal, “Maçın adamı seçilmek gurur verici. Geride bıraktığımız haftalarda çok ciddi işler başardık. Bu haftaya da lider geldik. Bunun tadını çıkarıyoruz” dedi. Takımı için elinden geleni yaptığını söyleyen Batdal, “Forvet oynuyorum ama tek hedefim gol atmak değil, takıma faydalı olmak” ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...