Hep aynı hikaye

Düzenleyen:
Hep aynı hikaye

SPOR Haberleri

Hollandalı çalıştırıcı Trabzonspor maçındaki gibi galibiyeti hak etmelerine rağmen mağlup olduklarını söyledi

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Başakşehir’e TT Arena’da 2-1 kaybettikleri maçın ardından samimi itiraflarda bulundu. Evlerinde üst üste kaybettikleri iki galibiyetin birbirine çok benzer olduğunu söyleyen Hollandalı teknik adam, “İki mağlubiyet ve iki aynı son. Trabzonspor maçında da galibiyeti hak etmiştik ama kaybettik. Bu maçta da kontrolü elimizde tuttuk ama kaybeden taraf olduk. Kendi sahamızda oynadığımız maçlarda oyuna hükmeden taraf olmak istiyoruz. 1-0’dan sonra yediğimiz basit bir gol var. Pozisyona girdiğimizde biraz daha bitirici olmamız lazım” sözleriyle takımın eksiklerini ortaya koydu.
Dominant olmak yetmiyor
Özellikle duran toplardan yedikleri ikinci gole de vurgu yapan Riekerink, “Başakşehir’in en güçlü noktalarından bir tanesi duran top. Defans hattımızı suçlayamam. Belki biraz daha iyi işler çıkartabilirdik ama defans bloğumuzun yapması gereken en önemli konu orta saha ile arayı açmamaktı. Eksiğimiz ise orta yaptığımız zaman ikinci topları kapmakta yetersiz olmamız” dedi. Kaybetmelerine rağmen son ana kadar kazanmak istediklerini belirten Hollandalı, “Dominant olduğumuzu düşünüyorum ama dominant olunca da her zaman maçı kazanamıyorsunuz” sözlerini kullandı

Form düşüklüğü var
Galatasaraylı yönetici Levent Nazifoğlu, 2-1 kaybedilen Başakşehir karşılaşması sonrası kendi oyuncularına taş attı. “Hafta içi çalışmalarımızı yaptık ama yine de önleyemedik” diyen Nazifoğlu, “Sezona iyi başlayan birçok oyuncumuzda form düşüklüğü var. Kadroyla ilgili benim de fikirlerim var ama söylersem bu teknik kadroya saygısızlık olur” dedi. 
Selçuk ıslıklandı
 Sarı-kırmızılı taraftarların en çok eleştirdiği isimlerin başında gelen kaptan Selçuk İnan, dün de tribünlerin ıslıklarına maruz kaldı. Mücadelenin 70. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan ve yerini Josue’ye bırakan Selçuk’un, tribünlerden gelen ıslıklar karşısında oldukça üzüldüğü dikkatlerden kaçmadı.   
Sneijder’den itiraf
 Kaybedilen Medipol Başakşehir maçının ardından Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder çarpıcı sözler kullandı. Takımın performansı hakkında gelen soruya Sneijder, “Bugün kötü oynadık ama sebebini diğer arkadaşlara sormak lazım. Böyle futbol oynarsak kazanmamız zaten imkansız” şeklinde cevap verdi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...