Atama kararları Resmi Gazete'de

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Atama kararları Resmi Gazete'de

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Mevlüt Bilici Merkez Valiliği'ne atandı.

Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Mevlüt Bilici'nin Merkez Valiliği'ne atanması ile Başbakanlık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Maliye Bakanlığı'na ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre; 5442 sayılı kanunun 6'ıncı maddesi ile 2451 sayılı kanunun 2'inci maddesine göre, Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Mevlüt Bilici Merkez Valiliği görevine atandı.

Resmi Gazete'de Başbakanlık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı'na ilişkin atama kararları da yer aldı. Buna göre, Başbakanlık Müşaviri Mustafa Ruhi Özbilgiç, Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığına getirildi. Başbakanlık Müşavirliği'ne, Hazine Müsteşarlığı Mali Sektörle İlişkiler ve Kambiyo Genel Müdürü Ali Arslan atandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müşavirliği'ne ise Oğuz Cesur atandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...