Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ankara'da kaza, aracın göstergesi 110'da takılı kaldı

/ Kaynak: CHA
Ankara'da kaza, aracın göstergesi 110'da takılı kaldı

YAŞAM Haberleri  / CHA

Başkentte, aşırı hızlı olduğu iddia edilen otomobil, bariyerlere çarpıp ters vaziyette karşı şeride düştü. Aracın göstergesi 110'da takılı kaldı.

Ankara'da, aşırı hızlı olduğu iddia edilen otomobil, bariyerlere çarpıp havalandıktan sonra ters vaziyette karşı şeride düştü. 2 kişinin ağır yaralandığı kazada otomobilin hız göstergesinin 110'da takılı kaldığı görüldü. nbsp;Kaza, saat 03.30 sıralarında Keçiören İrfan Baştuğ Caddesi'nde yaşandı.
Atilla Polat yönetimindeki 06 EU 7056 plakalı otomobil, yol yapım çalışmasının olduğu alanda hızla bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle havalanan otomobil ters vaziyette karşı şeride düştü. Sürücü Atilla Polat ile arkadaşı Volkan Tosun araç içinde sıkıştı.
Olay yerine itfaiye, ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yoğun çabasıyla kurtarılan yaralılar ambulanslarla Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Parçaları yola savrulan otomobilin hız göstergesinin 110'da takılı kalması ise dikkat çekti.
KAZAZEDENİN, ARKADAŞLARI OLDUĞUNU GÖRÜNCE FENALIK GEÇİRDİLER
Bir diğer kaza, aynı saatlerde Çankaya, İnönü bulvarında yaşandı. Eray Yağmur yönetimindeki 06 DE 9556 plakalı otomobil, ODTÜ kavşağına yaklaştığı sırada çim torbası indirmek için sol şeritte duran kamyona arkadan çarptı. Araçta sıkışan Yağmur, 112 Sağlık ekipleri ve vatandaşların yardımıyla kurtarılarak Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Otomobilleriyle olay yerinden geçtikleri sırada kazayı görüp duran bir grup genç, kanlar içindeki yaralının arkadaşları olduğunu fark edince fenalık geçirdi. Gözyaşlarına boğulan gençleri polis ekipleri sakinleştirdi. Her iki kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...