Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rıdvan Dilmen: Emre Belözoğlu'yla görüşmek istiyorum

Düzenleyen:
Rıdvan Dilmen: Emre Belözoğlu'yla görüşmek istiyorum

SPOR Haberleri

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, "Emre ile Ali Palayıbık arasında ne geçti? Kart göstermemek için herhalde özel konuştular. Emre'yle görüşmek istiyorum." dedi.

Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray kendi sahasında Başakşehir'i ağırladı. NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen mücadelesini şu sözlerle değerlendirdi:

"Seyirci yok, enteresan. Baktığımızda iki tane iyi takım oynuyor. Oynuyor derken, ilk yarıda oynayamadılar. Skora göre maç oldu. Galatasaray'ın hemen hemen bütün duran topları tehlikeli oldu."

"EMRE'YLE GÖRÜŞMEK İSTİYORUM"

"Maçtan sonra Emre Belözoğlu ile görüşmek istiyorum. Bende iz bırakan, Emre ile Ali Palabıyık arasında ne geçti? Kart göstermemek için herhalde özel bir şey konuştular. Emre'nin mutlaka daha sakin olması lazım. Başakşehir'i eksik bırakabilir. Galatasaray'da Podolski'nin oynamaması enteresan. Çok tuhaf şeyler oluyor."

"PODOLSKİ'Yİ NEDEN KULLANMIYORSUN?"

"9 hafta geride kaldı, iki oyuncudan bahsediyoruz: Biri Muslera, diğeri Bruma… Hocam, 2-1 mağlupsun, Podolski gibi bir silahın var… Futbolcun sakatlandı. Podolski'yi niye 5-6 dakika önce kullanmıyorsun?"

"RIEKERINK'E GUARDIOLA HAVASI VERİLDİ"

Riekerink için bir anda Guardiola havası verildi. Galatasaray iyi oynadı diyebileceğimiz 3 maç sayabiliriz. Muhtemelen Abdullah Avcı devrede oyuncularına kızdı. Benim takımım bu değil, dedi. Başakşehir'e ne kadar övgüler yağdırsak, azdır. Galatasaray bugün havasında değildi. Dün Mourinho'nun da dediği gibi duygularıyla oynamadılar. Galatasaray bugün hakikaten en fazla berabere kalabilirdi. Podolski gibi bir silahın var elinde, mağlupsun ve oyuna sokmuyorsan burada bir tuhaflık var."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...