Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arka Sokaklar'ın Tunç'u uyuşturucu batağına saplandı!

Düzenleyen:
Arka Sokaklar'ın Tunç'u uyuşturucu batağına saplandı!

MAGAZİN Haberleri

Arka Sokaklar 416.bölüm fragmanında uyuşturucu batağına sapan Tunç babasına söyledikleri ile Mesut Komiseri üzüyor. Bu batağın içinden çıkabilecek mi? İşte Arka Sokaklar 416.bölümde yaşanacaklar.

Yılları deviren ve zirvedeki yerini her daim koruyan Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar, dün gece yayınlanan bölümün ardından hemen gösterilen 416.bölümü fragmanı ile adeta yürekleri yaktı. Çocukluğundan büyük adam oluşunu gördüğümüz Tunç'un uyuşturucu bağımlılığı ile baş etmeye çalışan Mesut Komiser'in, oğlu ile diyalogları seriyi uzun süredir takip edenleri üzdü.

OĞLUNU SİLLE TOKAT DÖVDÜ

415.bölümde oğlunun uyuşturucu bağımlılığının önüne geçmeye çalışan Mesut Komiser, kendini tutamayıp Tunç'u hastanelik etti. Bir yandan ekip de Sami Kara operasyonu ile uğraşmaktaydı. Kürşat'tan alınan bilgiler Sami Kara operasyonunda kilit niteliğinde olmuştu.

HAKAN, AYLİN'E EVLENME TEKLİFİ EDECEK Mİ?

Hakan ise Aylin'e evlenme teklifi edecek zamanı aramaktadır. Ancak ekipteki gergin hava ve üst üste binen operasyonlar ile bu planını ertelemek zorunda kaldı.

NE OLDU SANA TUNÇ?

Arka Sokaklar 416.bölüm fragmanında ise şüphesiz en üzen olay Tunç'un babasına 'ben seni gömdüm' demesi oldu. Babasının onu dövmesine sert tepki veren Tunç, Mesut Komiser'i babalıktan reddettiğini ilan etti. Küçük yaşlarından beri ekranlarda gördüğümüz Tunç'un son hâli yürekleri burktu.

YILLARI DEVİREN DİZİ HÂLÂ ZİRVEDE

Geçen cuma günü yayınlanan bölümü ile Total'de 7,97 rating ve 20.12 izlenme payı alan Arka Sokaklar yılların ardından yine zirvede yerini koruyor. Arka Sokaklar 416.bölümü 11 Kasım Cuma saat 20.00'da Kanal D ekranlarında olacak.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...