Kılıçdaroğlu'ndan acil çağrı! CHP olağanüstü toplanıyor

Düzenleyen:
Kılıçdaroğlu'ndan acil çağrı! CHP olağanüstü toplanıyor

GÜNDEM Haberleri

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, terör soruşturması kapsamında Cumhuriyet gazetesi ve HDP'lilere yönelik tutuklama kararlarının ardından programını iptal etti, olağanüstü toplantı çağrısında bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HDP'li vekillerin terör soruşturmasında tutuklanması ve Cumhuriyet gazetesine yönelik düzenlenen operasyonda tutuklama kararlarının çıkmasından sonra İzmir programını iptal etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, Merkez Yönetim Kurulunun (MYK) bugün, Parti Meclisinin de (PM) yarın olağanüstü toplantıya çağrıldığını bildirdi.

MYK BUGÜN PM YARIN TOPLANIYOR

Bingöl, yazılı açıklamasında, MYK'nın bugün saat 17.00'de, PM'nin ise yarın saat 12.00'de toplanacağını ifade etti.

PROGRAMINI YARIDA KESTİ

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, bugün İzmir ve yarın Balıkesir'de olacaktı. Ancak HDP'nin eş başkanları ve vekilleri ile Cumhuriyet Gazetesi yazarlarının terör operasyonu kapsamında tutuklanması nedeniyle programını yarıda keserek Ankara'ya dönme kararı aldı.

GÜNDEM SON 1 HAFTA YAŞANANLAR

Tekin Bingöl, toplantıların tek gündem maddesinin, Türkiye'de son bir haftada yaşanan gelişmeler olduğunu belirtti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...