Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tuvalet ararken buldu! Tam 49 bin yıllık

Düzenleyen:
Tuvalet ararken buldu! Tam 49 bin yıllık

YAŞAM Haberleri

Avustralya'da aracıyla ilerlerken tuvalet ihtiyacını gidermek için bir yerde duran Clifford Coulthard adlı bir kişi, 49 bin yıllık yerleşim yeri buldu.

Avustralya'da aracıyla ilerlerken tuvalet ihtiyacını gidermek için bir yerde duran Clifford Coulthard adlı bir kişi, bölgenin yerlileri olan Aborjinlere ait 49 bin yıllık yerleşim yeri buldu. Söz konusu alanın Avustralya'daki en eski Aborjin yerleşim alanı olduğu belirtildi.

ABORJİNLERE AİT

Avustralya'da Flinders Ranges sıradağının bulunduğu ve Warrantyi olarak bilinen bir bölgede tuvalet ihtiyacını gidermek için bir yer arayan Clifford Coulthard, Aborjinlere ait eski bir yerleşim alanına denk geldi.

Tuvalet ararken buldu! Tam 49 bin yıllık

TAM 49 BİN YILLIK

Adelaide kentinin 550 kilometre kuzeyinde bulunan 49 bin yıllık sığınağın, en eski Aborjin yerleşim alanı olduğu belirtildi. Bu keşif ayrıca insanların 'megafauna' olarak bilinen büyük veya dev hayvanlarla ilişkisinin varlığına dair ilk güvenilir kanıt da oldu.

Tuvalet ararken buldu! Tam 49 bin yıllık

Konuyla ilgili ABC'ye konuşan ve araçtaki isimlerden arkeolog Giless Hamm "Doğa çağırdı ve Cliff yürüyüp bu inanılmaz sanat eserini keşfetti. Tuvalet ararken Avusturya tarihinin en önemli bölgelerinden birini buldu" ifadelerini kullandı.

Tuvalet ararken buldu! Tam 49 bin yıllık

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...