Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

21 yaşındaki üniversiteli kız korkunç bir şekilde öldürüldü

Düzenleyen:
21 yaşındaki üniversiteli kız korkunç bir şekilde öldürüldü

YAŞAM Haberleri

ABD'de 21 yaşındaki üniversite öğrencisi, alıkonulduğu kişi tarafından defalarca bıçaklandıktan sonra ateşe verildiği evinde feci şekilde can verdi.

ABD'nin Los Angeles şehrinde yaşayan 21 yaşındaki Andrea DelVesco adlı bir üniversite öğrencisi korkunç bir şekilde can verdi. Vahşice öldürülen genç kadının üst katında oturan komşusu Sarah Muhr, kadın çığlıkları ve köpek havlamaları duyduğunu, bunun üzerine polisi arayarak ihbarda bulunduğunu ifade etti. ABD polisi, DelVesco'nun yanarak tanınmaz hale gelen vücudunu, genç kadının katil zanlısı tarafından alıkonulduğu yatak odasında buldu. DelVesco gibi UCLA Üniversitesi öğrencisi olan Muhr'ın yardım çağrısı üzerine dört polis binaya geldiğinde genç kadını kurtarmak için geç kalınmıştı.

TANINMAZ HALE GELDİ
ABD polisi, genç kızın yanarak tanınmaz hale gelen vücudunu alıkonulduğu yatak odasında buldu. Polisler, küle dönen evde katilin kimliği ile ilgili herhangi bir kanıta ulaşamadı. Muhr, cinayet günü ve önceki günlerde apartmanda yabancı bir adamı gördüğünü ve katil zanlısının daha önce de DelVesco'nun takibinde olduğundan şüphelendiğini ifade etti.

ŞÜPHELİLER SERBEST
ABD polisi, cinayeti işlediğinden şüphe ettiği Alberto Medina ve Eric Marquez adlı iki adamı göz altına aldı fakat şüpheliler suçsuz bulunarak serbest bırakıldı. DelVesco'nun acılı annesi Leslie CNN'e konuştu ve kızının herkes tarafından sevilen, kimseyle sorunu olmayan biri olduğunu, bu olanlara inanamadıklarını ifade etti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...