Fatih Portakal, HDP'ye operasyonu yorumladı

Düzenleyen:
Fatih Portakal, HDP'ye operasyonu yorumladı

GÜNDEM Haberleri

Her fırsatta HDP ile bir bağı bulunmadığını iddia eden ancak daha önce Türkmenlerle ilgili "Onları PKK kurtardı. PKK'ya teşekkür etmemiz gerekir" diyen ve 15 Temmuz gecesi attığı tweetlerle adeta FETÖ'cülere destek olan Fatih Portakal HDP'ye yönelik terör operasyonu yorumladı.

Basın özgürlüğü çatısı altına saklanıp her fırsatta HDP ile bir bağı bulunmadığını iddia eden ancak 15 Temmuz'da FETÖ'yü destekler nitelikte paylaşımlarda bulunan Fox Ana Haber Anchorman'ı Fatih Portakal, HDP'ye yönelik terör operasyonunu değerlendirdi.

"BU AŞAMADA HUKUK İŞLİYOR"

Bu aşamada hukukun işlediğine vurgu yapan Portakal şu ifadelere yer verdi: "Savcılar çağırıyor. İfade verilmeye gidilmiyor. Siz veya ben mahkemelik bir olayımız olsa, ifadeye çağırılsak bir kere iki kere... Üçüncü de şöyledir: Polis zoruyla getirilmesi ve ifadesinin alınması yönündedir. Eve şuanda yapılan budur. Bir soruşturma aşamasında işleyen prosedür işliyor."

DARBECİLERE DESTEK VERMİŞTİ

Fatih Portakal FETÖ’cü darbeye destek vermiş, cuntacılar başarılı olsun diye halkın sokaktan çekilmesi gerektiğini söylemişti.

FETÖ'CÜLERİN GÖREVDEN ALINMASI PORTAKAL'I ÇILDIRTMIŞTI
Portakal, Türk demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçecek olan 15 Temmuz gecesi sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla adeta FETÖ'ye destek olmuş ve her kesimde tepki toplamıştı. Yargı, emniyet ve askeriyenin içerisindeki FETÖ'cüleri görevden alınmasına çıldıran Portakal, adeta teröristlere destek olmuştu.

TERÖRİSTLERİN ORTAĞI GİBİ...
Basın özgürlüğü maskesiyle terör örgütünü savunan Portakal, FETÖ'cü militanlara televizyon ekranlarından destek veriyordu. Darbe girişiminin ardından ise attığı tweetlerle kendini bir kez daha deşifre etmişti.

"TÜRKMENLERİ PKK/PEŞMERGE KURTAR"MIŞ
Fatih Portakal Türkiye'den başka kimseden destek bulamayan Türkmenlerle ilgili "Onları PKK kurtardı" iddiasında bulunmuş, "Eğer PKK olmasaydı bugün oradaki Türkmenler kesilecekti. Terör örgütü DAEŞ tarafından, Türkiye olayı sadece izleyen noktadaydı. Bugün o Türkmenler kurtulduysa, Amerikan hükümetine, Irak ordusuna, Peşmerge'ye ve PKK'ya teşekkür etmemiz lazım." diyerek büyük tepki toplamıştı

İşte Portakal'ın attığı o tweetler;

Fatih Portakal, HDP'ye operasyonu yorumladı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...