HDP'li Zeydan, Demirtaş'ın yanına gönderildi

Düzenleyen:
HDP'li Zeydan, Demirtaş'ın yanına gönderildi

GÜNDEM Haberleri

Terör operasyonu kapsamında tutuklanan HDP'li Abdullah Zeydan, Demirtaş'ın kaldığı Edirne Cezaevi'ne; Selma Irmak ise Yüksekdağ'ın yanına Kandıra Cezaevi'ne gönderildi.

Diyarbakır Cumhuriyet Savcılığı'nın yürüttüğü terör soruşturması kapsamında tutuklanan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Edirne'ye getirilerek F Tipi Cezaevi'ne konuldu. Hakkari'de çıkartıldıkları mahkemece tutuklanan HDP Milletvekilleri Selma Irmak ve Abdullah Zeydan'dan biri Kandıra'ya diğeri ise Edirne'ye gönderildi.

UÇAKLA VAN'A, VAN'DAN HELİKOPTERLE HAKKARİ'YE

Hakkari Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü terör soruşturması kapsamında Ankara'da gözaltına alınan HDP Hakkari Milletvekilleri Abdullah Zeydan ve Selma Irmak, dün sabah saatlerinde uçakla Van'a, Van'dan da helikopterle Hakkari'ye getirilerek adliyeye sevk edilmişti. Akşam saatlerine kadar devam eden mahkemenin sonunda Irmak ve Zeydan tutuklandı.

IRMAK KANDIRA'YA YÜKSEKDAĞ'IN YANINA, ZEYDAN EDİRNE'YE DEMİRTAŞ'IN YANINA

Akşam saatlerinde Selma Irmak Kandıra Kadın Cezaevine Eş Başkan Fİgen Yüksekdağ'ın yanına , Abdullah Zeydan ise Edirne Cezaevine Eş Başkan Selahattin Demirtaş'ın yanına gönderildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...