Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe, Akhisar maçı hazırlıklarını bitirdi

Düzenleyen:
Fenerbahçe, Akhisar maçı hazırlıklarını bitirdi

SPOR Haberleri

​Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu’nun 10. haftasında yarın deplasmanda oynayacağı Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını öğleden sonra yaptığı antrenmanla tamamladı.

Can Bartu Tesisleri'nde, Teknik Direktör Dirk Advocaat yönetiminde yapılan antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Ardından 2 gruba ayrılan oyuncular 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı. Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, saat 17.00’da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak Borajet Havayolları’na ait özel uçakla İzmir’e, hareket edecek, oradan da kara yolu ile Manisa’ya gidecek.

Ertuğrul Taşkıran’a doğum günü kutlaması
Öte yandan sarı-lacivertli takımın kalecilerinden Ertuğrul Taşkıran’ın yeni yaşı, teknik heyet ve takım arkadaşları tarafından kutlandı. 27 yaşına giren Ertuğrul Taşkıran için organize edilen kutlamada, Taşkıran öncelikle doğum günü pastasının mumlarını üfledi. Ardından tebrikleri kabul eden başarılı kaleci, teknik heyete ve takım arkadaşlarına da bu jestten dolayı teşekkür etti.
Bu arada sarı-lacivertlilerin Akhisar Belediyespor kafilesi de belli oldu. Dirk Advocaat'ın belirlediği 19 kişilik kadroda şu oyuncular yer alıyor: 

"Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Ertuğrul Taşkıran, Simon Kjaer, Roman Neustaedter, Martin Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, İsmail Köybaşı, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Josef de Souza, Salih Uçan, Alper Potuk, Volkan Şen, Aatif Chahechouhe, Jeremain Lens, Moussa Sow, Robin van Persie, Emmanuel Emenike."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...