Hayri Kozakçıoğlu'nun ölümü 'cinayet değil, intihar etmiş'

Hayri Kozakçıoğlu'nun ölümü 'cinayet değil, intihar etmiş'

GÜNDEM Haberleri

Evinde kalbinden vurulmuş olarak bulunan Hayri Kozakçıoğlu'nun ölümüyle ilgili hazırlanan ön rapor, eski OHAL Valisinin intihar ettiği yönünde.

Sarıyer'deki evinde önceki gün ölü bulunan eski OHAL Valisi Hayri Kozakçıoğlu ile ilgili adli tıp kurumunda hazırlanan ön inceleme raporunun Kozakçıoğlu'nun intihar ettiği şeklinde hazırlandığı öğrenildi. İntihar sebebi bilinmeyen Kozakçıoğlu'nun ölümü ile ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.
Kamera kayıtları ve evin koruma memurunun verdiği ifadeye göre eve kimsenin girmediği ortaya çıktı. Kapısını da kilitleyen Kozakçıoğlu ile ilgili hazırlanan ilk raporda "intiharla uyumlu ölüm" olarak not düşüldüğü öğrenildi. Hazırlanacak adli tıp raporu soruşturmayı yürüten savcı İsa Dal Kılıç'a iletilecek. Eşinin ölümü ile ilgili ifade veren Sabire Kozakçıoğlu'nun "Gece 01.00 kadar konuştuk. Midesinin kötü olduğunu, randevuları olduğu için erken kalkması gerektiğini söyledi. Sabah kalktığımda odasının kapalı olduğunu gördüm. Kapıyı açmaya çalıştım ama açamadım. Oğlumu çağırdım, polis ve çilingirle eve geldi. nbsp;Kapıyı açtık" dediği belirtildi. nbsp;Sabire Kozakçıoğlu ilk ifadesinde de silah sesini duymadığını söylemişti. nbsp;Kozakçıoğlu bugün Teşvikiye Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek.
Yusuf Gülbakan İSTANBUL


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...