Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Avrupa'da mülteci korkusu başladı

Düzenleyen:
Avrupa'da mülteci korkusu başladı

GÜNDEM Haberleri

Avusturya hükümeti, mülteci anlaşmasının feshedilmesi durumunda hazırlık yapılması için Avrupalı savunma bakanlarını toplantıya çağırdı.

Avusturya Savunma Bakanı Hans Peter Doskozil, Almanya'da yayın yapan Bild gazetesine AB ile Türkiye arasında yapılan mülteci anlaşmasına ilişkin konuştu.

"KALAN SÜRE GİTTİKÇE KISALIYOR.."
Bakan Duskozil, “Ben her zaman için AB dış sınırlarını etkili bir şekilde koruyacak duruma gelene kadar AB-Türkiye anlaşmasının sadece bir geçiş süreci olması gerektiğini söyledim. Bunu organize etmek için kalan süre gittikçe kısalıyor.” dedi.

TÜM BAKANLARI TOPLANTIYA ÇAĞIRDI
Mülteci krizini ele almak için Avrupa devletlerinin savunma bakanlarını Avusturya'ya davet eden Duskozil, konuyla ilgili şu açıklamaları yaptı; “Türkiye’nin mülteci anlaşmasını tamamen feshetmesi durumunda buna hazır olduğumuzun sinyalini vermek istiyoruz. Öncelikli hedefimiz mülteci sayısının azaltılması olmalıdır.

"TÜRKİYE'NİN BİZİ TEHDİT ETMESİNE İZİN VERMEYECEĞİZ"
Türkiye şu sıralar diktatörlük yolunda ilerliyor. Türkiye’nin bizi daha fazla tehdit etmesine izin vermeyeceğiz.”

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...