Efsane kulüp, hükmen galibiyeti reddetti: Sahada kazanacağız

Düzenleyen:
Efsane kulüp, hükmen galibiyeti reddetti: Sahada kazanacağız

SPOR Haberleri

U19 Ligi'nde Göztepe, Altınordu'nun evrak eksikliği nedeniyle hükmen mağlup edilmesine karşı çıktı, "Masada değil, sahada kazanmak istiyoruz." dedi.

Göztepe, Altınordu ile oynanacak U19 maçında rakibinin evrak eksikliği nedeniyle 3-0 hükmen galip ilan edilme hakkını elde etti. Ancak sarı kırmızılılar bu hakkı kabul etmedi. Göztepe yönetimi "Masada değil, sahada kazanmak istiyoruz" dedi ve TFF' ye başvurdu. Başvuru kabul edildi. Maç ileri bir tarihte oynanacak.

"SAHADA KAZANMAK İSTİYORUZ"

Göztepe U 19 Takımı, Coca Cola U19 Gelişim Ligi'nde Altınordu karşısında elde ettiği hükmen galibiyet fırsatını elinin tersiyle itip, "Biz masada değil, sahada kazanmak istiyoruz" diyerek fair-play adına örnek bir davranış sergiledi.

İki takım arasında 4 Eylül'de, U19 Ligi'nin ilk haftasında Torbalı Tesisleri'nde yapılması gereken karşılaşma, Altınordu Teknik Sorumlusu İbrahim Cezayir'in evrakındaki bir eksik nedeniyle hakem Niyazi Aykan Ceylan tarafından oynatılmadı.

FAİR PLAY'LİK HAREKET

Talimat gereği 3-0 hükmen galip ilan edilmesi gereken Göztepe, Futbol Federasyonu'na başvuruda bulunarak bu hakkı kullanmak istemediğini bildirdi. Sarı kırmızılıların talebini fair-play açısından olumlu bulan yetkililer, müsabakanın ileri bir tarihte oynanmasını kararlaştırdı. Göztepeli yöneticiler, "Adı 'Gelişim' olan bir ligde, bir maçı sadece evrak eksiği yüzünden oynamadan kazanmak, bu organizasyonun ruhuna aykırı bir olurdu. Sonuç ne olursa olsun, sahaya çıkmak istiyoruz" dediler.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...