Antalya'da HDP gerginliği

Düzenleyen:
Antalya'da HDP gerginliği

GÜNDEM Haberleri

Antalya'da, HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ ile 7 milletvekilinin tutuklanmasını protesto etmek isteyen gruba, TOMA'larla müdahale edildi.

HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ ile 7 milletvekilinin tutuklanmasına tepki gösteren grup, saat 13.30'da HDP Kepez İlçe Başkanlığı önünde toplandı. Slogan atıp tutuklanma kararını protesto etmek isteyen gruba polis, eylemin kanunsuz olduğunu, dağılmaları uyarısında bulundu. Yoğun güvenlik önlemi alan ekipler, eyleme izin verilmeyeceğini söyledi.

Antalya'da HDP gerginliği

'Dağılın' uyarıları üzerine gruptan bazıları polise taş atarak, hareket etti.Bunun üzerine bölgede hazır bekletilen toplumsal olaylara müdahale aracından (TOMA) eylemcilere tazyikli su sıkılarak müdahalede bulunuldu. Müdahalenin ardından İlçe Başkanlığı binasına giren protestocular, polisin içeri girmesini engellemek için kapıyı kilitledi. Çıkan olaylar sırasında bir kişi gözaltına alınırken, polisin HDP Kepez İlçe Başkanlığı önündeki bekleyişi sürüyor.

Antalya'da HDP gerginliği

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...