Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fransa'da DAESH ismini kullanmanın da cezası var

Düzenleyen:
Fransa'da DAESH ismini kullanmanın da cezası var

DÜNYA Haberleri

Fransa'da 18 yaşındaki genç, internete giriş şifresi olarak DAESHS21 ismini kullandı diye 3 ay hapse çarptırıldı.

Türkiye'de terör örgütüne açıkçan açığa destek verenler tutuklanıyor diye kimileri yaygara koparıyor ancak Avrupa'da terörle mücadele Türkiye'dekinden çok daha hassas biçimde yürütülüyor.

Fransız polisi, Fransız mahkemeleri, kimsenin gözünün yaşına bakmadan teröre desteğin cezasını kesiyor, medya da hükümet de komşu ülkeler de bu duruma itiraz etmiyor çünkü terörle mücadele bir ülkenin huzuru için olmazsa olmazlardan.

FRANSA'DAKİ TERÖRLE MÜCADELEYE BAKIN
Türkiye söz konusu olduğunda durum Fransa'dakinden çok farklı oluyor. Canlı bombanın cenazesine gidecek kadar çığrından çıkan HDP'li milletvekilleri yargılanıyor diye neredeyse ortalığı ayağa kaldıracaklar, Fransa'ya baksalar yeterli halbuki..

DAESH İSMİNİ WİFİ'YE VERDİ, HAPİS CEZASI VERİLDİ
Fransa'nın doğu bölgelerinde yer alan Dijon şehrinde, 18 yaşında genç bir adam DAESH21 ismini Wifi şifresi yaptı diye mahkeme tarafından yargılandı ve 3 ay hapis cezasına mahkum edildi.

Geçtiğimiz ay meydana gelen olayda, genç adamın Wifi şifresine DAESH21 ismini verdiği tespit edilir edilmez alarm verilmiş, polis anında soruşturma açmıştı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...